Ο Μανώλης Παπαμακάριος παρουσιάστηκε επισήμως από την Λαγκούν Άρο και έδωσε την υπόσχεση να δουλέψει σκληρά. Ο 31χρονος γκαρντ τόνισε ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα στην καριέρα του, αφού για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί σε μία ομάδα μακριά από την Ελλάδα. «Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου» είπε επίσης ο 31χρονος γκαρντ.
Ο Μανώλης Παπαμακάριος παρουσιάστηκε επισήμως από την Λαγκούν Άρο και έδωσε την υπόσχεση να δουλέψει σκληρά. Ο 31χρονος γκαρντ τόνισε ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα στην καριέρα του, αφού για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί σε μία ομάδα μακριά από την Ελλάδα.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της Λαγκούν Άρο. Η Λίγκα Εντέσα (πρώην ACB) είναι το μεγαλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο μετά από εκείνο του ΝΒΑ. Είναι χαρά μου που ήρθα σε μία από τις πιο οργανωμένες της Ισπανίας. Ήρθα για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Υπόσχομαι σκληρή δουλειά, ανυπομονώ να ξεκινήσω. Θέλω να είμαι ανταγωνιστικός και να παίζω 40 λεπτά. Είμαι ένας καλός αμυντικός και μπορώ να σκοράρω.
» Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Εκεί έχω περάσει την καλύτερη περίοδο της καριέρας μου. Ήταν ένα όνειρο να παίζω εκεί» δήλωσε μεταξύ άλλων σχολίασε ο Παπαμακάριος.