Η Μακάμπι… πέταξε άλλη μια «τριάρα» και έρχεται στο ΟΑΚΑ
Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο έργο στην ανατροπή του 3-0 από το Τελ Αβίβ εν όψει της ρεβάνς της Πέμπτης για τα πλέι οφ του Europa League, όμως και η Μακάμπι δεν του δίνει ένα... πάτημα να πιστέψει λίγο παραπάνω σε αυτό. Αντίθετα, η αντίπαλός του έκανε επίδειξη δύναμης για ακόμη μια φορά και δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική. Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ισραήλ, επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Χαποέλ Πετάχ Τίκβα, παρά το γεγονός πως στο 10ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Ναίμι.
Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο έργο στην ανατροπή του 3-0 από το Τελ Αβίβ εν όψει της ρεβάνς της Πέμπτης για τα πλέι οφ του Europa League, όμως και η Μακάμπι δεν του δίνει ένα… πάτημα να πιστέψει λίγο παραπάνω σε αυτό. Αντίθετα, η αντίπαλός του έκανε επίδειξη δύναμης για ακόμη μια φορά και δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική.
Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ισραήλ, επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Χαποέλ Πετάχ Τίκβα, παρά το γεγονός πως στο 10ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Ναίμι.
Ο Κολαούτι στο 15ο λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο δεύτερο ημίχρονο, η ανωτερότητα της Μακάμπι ήταν ξεκάθαρη.
Αρχικά, ο Γιτζάκι στο 69 έβαλε τους «κίτρινους» μπροστά στο σκορ με 2-1 και δύο λεπτά αργότερα, στο 71′, ο Κονατέ έδωσε το «τρίποντο» στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού, η οποία τώρα πια συγκεντρώνεται για την δύσκολη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας