Αυτοκτόνησε σε ηλικία 49 ετών, ο Πιέρ Κινόν, ο οποίος κατέκτησε το 1984 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ, όπως ανακοίνωσε η Γαλλική Ομοσπονδία Στίβου (FFA). «Οι κοντινοί του άνθρωποι μου επιβεβαίωσαν την πληροφορία», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της FFA, Μπερνάρ Αμσαλέμ, για τον εκλιπόντα, ο οποίος είχε εγκατασταθεί στην πόλη Βαρ στα νότια της Γαλλίας μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Ο Κινόν αποσύρθηκε από τους αγώνες το 1992, ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις, αφού ήταν ιδιοκτήτης ψησταριάς.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στις 16:00 σε ένα ματς που οι «πράσινοι» θα ψάξουν αντίδραση μετά τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις, χωρίς τον Κέντρικ Ναν στη σύνθεσή τους.
Εξαιρετική αρχή για τη Μαρία Σάκκαρη στο Australian Open, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ της Λεόλια Ζανζάν και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) στην OPAP Arena σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι χωρίς περιθώρια για απώλεια, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ, που έχει την ψυχολογία στα… ύψη.