Το 3ο Ziria Music Festival «Νίκος Δόικας», 26-28 Αυγούστου, στα Τρίκαλα Κορινθίας
Μια ακόμη πρόταση που συνδυάζει εκδρομή, σύντομες διακοπές και ψυχαγωγία, μπορείτε να αξιοποιήσετε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου ανεβαίνοντας πάνω από τα Τρίκαλα Κορινθίας, στα 1600 μ., για το πιο δροσερό πάρτι του καλοκαιριού!
Μια ακόμη πρόταση που συνδυάζει εκδρομή, σύντομες διακοπές και ψυχαγωγία, μπορείτε να αξιοποιήσετε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου ανεβαίνοντας πάνω από τα Τρίκαλα Κορινθίας, στα 1600 μ., για το πιο δροσερό πάρτι του καλοκαιριού!
Μια ανάλογη ιδέα σας είχαμε παρουσιάσει στις αρχές Αυγούστου στο Καρπενήσι με τρία πολύ γνωστά ονόματα.
Εδώ είναι λίγο αλλιώτικη η κατάσταση.
Από την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011 στις 18:00 μέχρι τα …αξημέρωτα της Κυριακής, σε μόλις δύο βραδιές δηλαδή, θα απολαύσουμε πολλά εξαιρετικά συγκροτήματα μαζί με μαγευτικές βόλτες στο βουνό και ορεινή κατασκήνωση κάτω από τα αστέρια.
Είναι βέβαιο ότι όποιος βρεθεί εκεί θα ζήσει δύο μοναδικές μέρες και νύχτες.
Η είσοδος, τα «κουμάντα», το κάμπινγκ, όλα ελεύθερα!
Θα συμμετέχουν οι:
Δημήτρης Πουλικάκος, Σπυριδούλα, The Bet, Brothers in plugs, Empty Frame, Afformance, NoMind, Παύλος Βακατάτσης, Hybrid meson, Strawhats, Peggy,FlyByWire, Sistah Jammaroots& The Oscillators, χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής!
Ρουχισμός
Μην ξεχάσετε να πάρετε φούτερ, κλειστά παπούτσια και καλό μπουφάν και εφόσον διανυκτερεύσετε στο βουνό (προτείνεται!!), υπνόσακο και σκηνή.
Για παραμονή σε ξενοδοχείο, φαγητό και άλλες πρακτικές πληροφορίες δείτε εδώ.
Εναλλακτικές δραστηριότητες
Η περιοχή είναι ιδανική όχι μόνο για μουσική και camping, αλλά και για πεζοπορία και ποδήλατο στο βουνό, υπέροχες βόλτεςστις πανέμορφες γύρω περιοχές, φαγητό στα Τρίκαλα, ή μπάνιοστον Πευκιά στο Ξυλόκαστρο.
Η διοργάνωση
Όπως και πέρυσι, τη διοργάνωση επιμελείται αφιλοκερδώς μια παρέα Ξυλοκαστριτών, με την στήριξη του Αθλητικού κέντρου Ζήρειας, των ξενοδόχων της περιοχής καθώς και άλλων επιχειρήσεων.
Οι μπάντες συμμετέχουν αφιλοκερδώς.
Πώς θα έρθετε
Τοπάρτι γίνεται σε μια μαγευτική τοποθεσία, σε υψόμετρο 1600μ., στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού κέντρου Ζήρειας, που βρίσκεται πάνω από τα Τρίκαλα Κορινθίας.
Από την Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών βγαίνετε στην έξοδο για Ξυλόκαστρο-Τρίκαλα και αμέσως συνεχίζετε για Τρίκαλα.
Περνάτε τα Άνω Τρίκαλα και συνεχίζετε προς το Αθλητικό Kέντρο Ζήρειας.
Η οδική σήμανση είναι πολύ καλή.
Στη διαδρομή θα συναντάται αφίσες του πάρτι.
Αποστάσεις:
Αθήνα – Ξυλόκαστρο 120 χλμ
Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα 25 χλμ
Τρίκαλα – οροπέδιο Ζήρειας 10 χλμ
Όλοι οι δρόμοι είναι ασφάλτινοι και πολύ καλοί.
Ziria Music Festival «Νίκος Δόικας»
- Η Marca ξεχώρισε τον Κωνσταντέλια: «Άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ»
- Ψηφιακό πελατολόγιο: Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ γάμοι, βαπτίσεις και άλλες δεξιώσεις για εντοπισμό φοροδιαφυγής
- Eξαφάνιση Λόρας: Μυστήριο με 18χρονη φίλη της που μένει στου Ζωγράφου – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Σενάρια από την Ισπανία για Παναθηναϊκό και Ομπστ
- «Ακαδημαϊκές Ομιλίες» – Νέο βιβλίο του Προκόπη Παυλόπουλου για Κράτος Δικαίου και λειτουργία της Δημοκρατίας
- Ευρωπαϊκή ακροδεξιά Vs Maga: Ο Τραμπ κατάφερε να εξοργίσει ακόμα και τους Ευρωπαίους θαυμαστές του
- Τα δύο αδεσποτάκια, ο Πάρης και ο Στέφος ανυπομονούν να βρουν μια ζεστή, παντοτινή αγκαλιά
- Greece Confirms No Approved Vaccine for Goat and Sheep Pox
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442