Στο ΔΣ της Τετάρτης «κληρώνει» για την ΠΑΕ Πανιώνιος
Η Τετάρτη 22 Ιουνίου θα είναι η κρίσιμη ημέρα για το μέλλον της ΠΑΕ Πανιώνιος. Το ΔΣ των «κυανέρυθρων» συνεδριάζει στις 18:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης προκειμένου να αποφασίσει σχετικά με την πρόταση των Κυπρίων επιχειρηματιών, με τους εκπροσώπους των οποίων είχαν την Τρίτη συνάντηση οι Βεντούρης, Λογοθέτης και Γιαβάση.
Η Τετάρτη 22 Ιουνίου θα είναι η κρίσιμη ημέρα για το μέλλον της ΠΑΕ Πανιώνιος. Το ΔΣ των «κυανέρυθρων» συνεδριάζει στις 18:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης προκειμένου να αποφασίσει σχετικά με την πρόταση των Κυπρίων επιχειρηματιών, με τους εκπροσώπους των οποίων είχαν την Τρίτη συνάντηση οι Βεντούρης, Λογοθέτης και Γιαβάση.
Ένας από τους βασικούς όρους που συμφώνησαν και θα θα παρουσιάσουν την Τετάρτη στην ΓΣ είναι η εκπροσώπηση των υποψηφιών επενδυτών στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Πανιώνιος τους επόμενους 12 μήνες, χωρίς να υπάρχει και οψιόν αγοράς των μετοχών της ομάδας.
Στην αρχική τους πρόταση οι υποψήφιοι επενδυτές ανέφεραν ότι επρόκειτο να επενδύσουν το ποσό των 3 εκατ. ευρώ με οψιόν αγοράς ύψους 600.000 ευρώ στο τέλος της επόμενης σεζόν, ενώ παράλληλα ζητούσαν τρία πρόσωπα της δικής τους επιλογής στο ΔΣ.
Παράλληλα στην πρόταση προβλέπεται να παραμείνει στην προεδρία της ΠΑΕ ο Γεράσιμος Βεντούρης και στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ο Τάκης Λεμονής.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Η Αρμάνι Μιλάνο έκλεισε τον Ντέβον Χολ με ένα «χρυσό» τριετές deal και πάει για τον μεγάλο στόχο της στο «4» που δεν είναι άλλος από τον Άλεκ Πίτερς – Τι ισχύει με τον Αμερικανό του Ολυμπιακού…
Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για τα ματς με την Βικτόρια Πλζεν και το πρώτο με την Μπέτις – Οι παραβάσεις και τα ποσά που θα παρακρατηθούν