Συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών των «αιωνίων» στη δίκη της Λαυρίου
Από συγκρούσεις των οπαδών των «αιωνίων» σημαδεύτηκε η εκδίκαση της έφεσης για τα γεγονότα της Λαυρίου τον Μάρτιο του 2007. Η υπόθεση πήρε αναβολή για την επόμενη Τετάρτη (8/6), αλλά κατά την έξοδο των κατηγορουμένων από το Εφετείο δεν έλειψαν τα επεισόδια.
Από συγκρούσεις των οπαδών των «αιωνίων» σημαδεύτηκε η εκδίκαση της έφεσης για τα γεγονότα της Λαυρίου τον Μάρτιο του 2007. Η υπόθεση πήρε αναβολή για την επόμενη Τετάρτη (8/6), αλλά κατά την έξοδο των κατηγορουμένων από το Εφετείο δεν έλειψαν τα επεισόδια.
Συγκεκριμένα έξω από το Εφετείο υπήρχαν ορισμένοι οπαδοί τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του Ολυμπιακού, με τους «πράσινους» να κινούνται απειλητικά προς το μέρος των κατηγορουμένων. Μεταξύ άλλων έπεσαν μερικές «ψιλές», αλλά η αστυνομία κατάφερε έγκαιρα να αποσοβήσει τα χειρότερα.
Να σημειώσουμε ότι οι κατηγορούμενοι είναι ο Χρήστος Σακάτης, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη ως φυσικός αυτουργός, οι Bασίλης Ψικάκος και Nικόλαος Bαγιόπουλος, οι οποίοι πρωτόδικα καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 10 ετών με ανασταλτικό χαρακτήρα για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία και ο Bασίλης Pουμπέτης, ο οποίος πρωτόδικα αθωώθηκε, αλλά ασκήθηκε από τον εισαγγελέα έφεση, διότι η απόφαση ήταν κατά πλειοψηφία 2-1 και όχι ομόφωνη.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Η οικονομική «ανάσα» φέρνει το όριο μισθοδοσίας της Μπαρτσελόνα στα 432,8 εκατ. ευρώ, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει με μεγάλη διαφορά στην κορυφή της LaLiga.