Στο χείλος του γκρεμού ο Εθνικός, φλερτάρει με την άνοδο ο Παναιτωλικός
Με απευθείας υποβιβασμό κινδυνεύει πλέον ο Εθνικός μετά την εντός έδρας ήττα του με 2-1 από τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής. Καταιγιστικός ήταν ο Παναιτωλικός τστην αναμέτρηση με τον Ιωνικό, τον οποίο νίκησε με 4-0 και έφτασε τους 66 βαθμούς, αυξάνοντας και πάλι τη διαφορά από τον τρίτο ΟΦΗ στους τέσσερις βαθμούς
Με απευθείας υποβιβασμό κινδυνεύει πλέον ο Εθνικός μετά την εντός έδρας ήττα του με 2-1 από τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.
Οι Θρακιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό, με σουτ του Μαλκί. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, με τον Αρσενίεβιτς. Ετσι, έκλεισαν ένα πρώτο μέρος στο οποίο ήταν σαφώς ανώτεροι, με σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εθνικός με τον Καραχάλιο στο 62′ μείωσε σε 2-1, αλλά δεν κατάφερε τελικά να πάρει κάτι από αυτό το ματς.
Καταιγιστικός ήταν ο Παναιτωλικός τστην αναμέτρηση με τον Ιωνικό, τον οποίο νίκησε με 4-0 και έφτασε τους 66 βαθμούς, αυξάνοντας και πάλι τη διαφορά από τον τρίτο ΟΦΗ στους τέσσερις βαθμούς. Θεοδωρίδης (37′), Ρότσα (62′) και Πασάς (80′, 84′) σημείωσαν τα γκολ για τους Αγρινιώτες.
Από την πλευρά της η ομάδα της Νίκαιας δεν κατάφερε να αποσπάσει ούτε έναν βαθμό από το παιχνίδι και έτσι παραμένει στη ζώνη των πλέι άουτ.
Στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο Παναιτωλικός θα κληθεί να ξεπεράσει τα εμπόδια των Εθνικού, Διαγόρα και Ηλιούπολης, με στόχο να κρατηθεί στην δεύτερη θέση και να πανηγυρίσει την απευθείας άνοδο στη Super League της νέας περιόδου.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Οι Ιρανοί τίμησαν τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους μετά από πυραυλικό χτύπημα σε δημοτικό σχολείο θηλέων στη Μινάμπ – Σκόραρε ο Ταρέμι, βασικός ο Μπρούνο στο φιλικό Ιράν – Νιγηρία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας