Προβάδισμα τίτλου για την Λιλ, «αυτοκτόνησε» η Παρί Σεν Ζερμέν
Προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου πήρε η Λιλ. Με γκολ του Αζάρ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι «λιλουά» επικράτησαν 2-1 της Βαλανσιέν, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής και πήραν προβάδισμα τριών βαθμών από τη δεύτερη Ρεν. Αντιθέτως, η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε έδαφος, καθώς «αυτοκτόνησε» στο ματς με την Μονπελιέ (2-2). Οι Παριζιάνοι πήραν προβάδισμα δύο γκολ και για σχεδόν ένα ημίχρονο έπαιζαν με παίκτη παραπάνω.
Προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου πήρε η Λιλ. Με γκολ του Αζάρ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι «λιλουά» επικράτησαν 2-1 της Βαλανσιέν, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής και πήραν προβάδισμα τριών βαθμών από τη δεύτερη Ρεν.
Αντιθέτως, η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε έδαφος, καθώς «αυτοκτόνησε» στο ματς με την Μονπελιέ (2-2). Οι Παριζιάνοι πήραν προβάδισμα δύο γκολ και για σχεδόν ένα ημίχρονο έπαιζαν με παίκτη παραπάνω.
Η ομάδα του Ρενέ Ζιράρ, όμως δεν το έβαλε κάτω και αφού είχε ισοφαρίσει (με τον Ζιρού στο 47′) λίγο πριν μείνει με δέκα (στο 49′ αποβλήθηκε ο Ζενεσάμπ), κατάφερε και πάλι με τον Γάλλο επιθετικό, να κάνει στο 59′ το 2-2, που ήταν το τελικό σκορ.
Η Παρί, που μετρά τρεις ήττες σε εννιά μέρες, είναι πλέον στην πέμπτη θέση με 45 βαθμούς. Μία θέση πιο κάτω βρίσκεται η Μονπελιέ, που θα παλέψει για την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά οι 39 βαθμοί που έχει ως τώρα δεν την βοηθούν.
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Μονακό, η οποία επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Μπορντό με τέρμα του Περέιρα.