Ο Πέτριτς έβαλε το Αμβούργο σε… τροχιά Champions League
Στην 6η θέση της βαθμολογίας της Bundesliga ανέβηκε το Αμβούργο, επικρατώντας με 1-0 της Αϊντραχτ Φρακφούρτης εντός έδρας. Έτσι, οι γηπεδούχοι μπήκαν σε... τροχιά Champions League, αφού η ομάδα του γερμανικού βορρά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στον εναρκτήριο αγώνα της 19ης αγωνιστικής της Bundesliga.
Στην 6η θέση της βαθμολογίας της Bundesliga ανέβηκε το Αμβούργο, επικρατώντας με 1-0 της Αϊντραχτ Φρακφούρτης εντός έδρας.
Έτσι, οι γηπεδούχοι μπήκαν σε… τροχιά Champions League, αφού η ομάδα του γερμανικού βορρά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στον εναρκτήριο αγώνα της 19ης αγωνιστικής της Bundesliga.
Ο Φάνης Γκέκας έπαιξε βασικός σε όλο το 90λεπτο, αλλά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ εκτός αποστολής από το συγκρότημα της Φρανκφούρτης έμειναν οι Γιώργος Τζαβέλλας και Γιάννης Αμανατίδης.
Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Πέτριτς ήταν αυτός που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με το γκολ που σημείωσε στο 65ο λεπτό της συνάντησης.