Ποδαρικό στο 2011 και έναρξη του β’ γύρου στη Σούπερ Λίγκα
Ποδαρικό στο 2011 με τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής, με την οποία αρχίζει και ο δεύτερος γύρος, κάνει το προσεχές διήμερο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Τετάρτη τον Ηρακλή και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον Παναθηναϊκό, που δοκιμάζεται την Τρίτη στην Ξάνθη με την τοπική ομάδα.
Με τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής, με την οποία αρχίζει ο δεύτερος γύρος, συνεχίζεται το προσεχές διήμερο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Τετάρτη τον Ηρακλή και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει την διαφορά πέντε βαθμών από τον Παναθηναϊκό, που δοκιμάζεται την Τρίτη στην Ξάνθη με την τοπική ομάδα και είναι το φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Ακόμη, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί στις Σέρρες με αρκετές απουσίες και το έργο του απέναντι στον Πανσερραϊκό είναι δύσκολο, ενώ η ΑΕΚ έχει πιο εύκολη αποστολή, καθώς θα υποδεχθεί την Κέρκυρα.
Τέλος, εξαιρετικά αμφίρροπες είναι οι αναμετρήσεις Ατρόμητος-Λάρισα, Αρης-Καβάλα, Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης και Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος.