Ανθυπαστυνόμος της Ελληνικής Αστυνομίας, παραπέμφθηκε στην δικαιοσύνη με βάση δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του απο τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, κατηγορούμενος για υπεξαίρεση ανευρεθέντος πορτοφολιού στην υπηρεσία του. Όπως έγινε γνωστό απο την αστυνομία, στις 9 Δεκεμβρίου παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα που ήταν αξιωματικός υπηρεσίας ο ανθυπαστυνόμος, στην Αθήνα, μία Βουλγάρα, η οποία παρέδωσε το πορτοφόλι ειδικού φρουρού, το οποίο είχε βρει στο δρόμο και περιείχε χρήματα και την υπηρεσιακή ταυτότητα του κατόχου. Ο ανθυπαστυνόμος όμως που το παρέλαβε, δεν το παρέδωσε στον ειδικό φρουρό, ούτε φυσικά κατέγραψε το περιστατικό, όπως προβλέπεται απο τους κανονισμούς της αστυνομίας. Η πράξη του αποκαλύφθηκε όταν την ίδια ημέρα η Βουλγάρα ξαναπήγε στο αστυνομικό τμήμα, επειδή δεν της τηλεφώνησε ο ειδικός φρουρός για να την ευχαριστήσει και ανέφερε το περιστατικό στον διοικητή.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.