Παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ. μικτή ατομική από τον Λόχτε
Ο Ράιαν Λόχτε κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ. μικτή ατομική σε 25άρα πισίνα, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Ντουμπάι. Ο Αμερικανός κολυμβητής τερμάτισε σε 3:55.50 στον τελικό του αγωνίσματος, πήρε το χρυσό μετάλλιο και βελτίωσε το 3:57.27 που κρατούσε ο Ούγγρος Λάζλο Τσεχ από πέρυσι (11 Δεκεμβρίου), στο Ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης. Αναθέσεις διοργανώσεων της FINA.
Ο Ράιαν Λόχτε κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ. μικτή ατομική σε 25άρα πισίνα, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Ντουμπάι.
Ο Αμερικανός κολυμβητής τερμάτισε σε 3:55.50 στον τελικό του αγωνίσματος, πήρε το χρυσό μετάλλιο και βελτίωσε το 3:57.27 που κρατούσε ο Ούγγρος Λάζλο Τσεχ από πέρυσι (11 Δεκεμβρίου), στο Ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης.
Σημαντικές αποφάσεις του «μπιρό» της FINA
Σε αναθέσεις σημαντικών διοργανώσεων του υγρού στίβου των επόμενων χρόνων προχώρησε η εκτελεστική επιτροπή της FINA, που συνεδρίασε στο Ντουμπάι, στο περιθώριο του 10ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα. Πιο συγκεκριμένα:
– Το Παγκόσμιο 25άρας πισίνας του 2012 θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη και αυτό του 2014 στην Κατάνια.
– Το Παγκόσμιο κολύμβησης εφήβων/νεανίδων του 2011 θα γίνει στη Λίμα και του 2013 στην Καζαμπλάνκα.
– Η τελική φάση του φετινού World League ανδρών θα γίνει στη Φλωρεντία (21-26 Ιουνίου) και το αντίστοιχο τουρνουά των γυναικών στο Τιανζίνγκ της Κίνας (13-19 Ιουνίου).
– Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο νέων ανδρών και νέων γυναικών του 2012 θα γίνουν στο Περθ (Αυστραλία).
– Η κλήρωση για το Παγκόσμιο πόλο νέων ανδρών του 2011, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Βόλο από τις 27 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, θα διενεργηθεί τον Απρίλιο στην Κίνα.
– Σε ό,τι αφορά τα προολυμπιακά τουρνουά πόλο εν όψει Λονδίνου, θα διεξαχθούν την άνοιξη του 2012, για τους άνδρες στο Έντμοντον του Καναδά και για τις γυναίκες στην Κατάνια.
– Τέλος, ο αγώνας πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου για τα 10χλμ. σε ανοιχτή θάλασσα, θα γίνει στο Σετούμπαλ της Πορτογαλίας.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
LIVE: Ολυμπιακός – Μπρέσια. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μπρέσια για τη 2η αγωνιστική των ομίλων της προημιτελικής φάσης του Champions League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Στην τελική του ευθεία μπαίνει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Betsson για ΠΑΟΚ και ΟΦΗ, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στρέφεται στα εισιτήρια που θα διαθέσουν οι δύο ομάδες.
Θετικά νέα για τη χιλιοταλαιπωρημένη φέτος Μονακό, καθώς ο Νίκολα Μίροτιτς επιστρέφει στις προπονήσεις. Τι ισχύει σχετικά με τη συμμετοχή του στον αγώνα των Μονεγάσκων με τον Παναθηναϊκό (27/3, 21:15)
«Οι καλύτεροι της λίγκας»! Οι Βέλγοι αποθεώνουν τους δύο Έλληνες Καρέτσα και Τζόλη που αγωνίζεται σε Γκενκ και Κλαμπ Μπριζ αντίστοιχα, κάνοντας τη διαφορά.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας