Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Αναβλήθηκε, αλλά… θα γίνει το Οσασούνα – Μπαρτσελόνα

Αναβλήθηκε, αλλά… θα γίνει το Οσασούνα – Μπαρτσελόνα

«Μπάχαλο» έχει δημιουργηθεί στην Ισπανία με τον αγώνα Οσασούνα - Μπαρτσελόνα, που είναι προγραμματισμένος για απόψε στις 21:00. Νωρίτερα οι Καταλανοί ανακοίνωσαν ότι το ματς μετατίθεται για την Κυριακή επειδή η αποστολή τους είχε πρόβλημα να φτάσει στην Παμπλόνα, εξαιτίας της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Ωστόσο, η Οσασούνα διέψευσε αυτή την πληροφορία, ενώ άγνοια είχε και η ισπανική ομοσπονδία. Πλέον η «Μπάρτσα» προσπαθεί να φτάσει εγκαίρως με τρένο στην Παμπλόνα, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά απίθανο.

«Μπάχαλο» έχει δημιουργηθεί στην Ισπανία με τον αγώνα Οσασούνα – Μπαρτσελόνα, που είναι προγραμματισμένος για τις 21:00 απόψε. Νωρίτερα οι Καταλανοί ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους ότι το ματς μετατίθεται για την Κυριακή επειδή η αποστολή των «μπλαουγκράνα» είχε πρόβλημα να φτάσει στην Παμπλόνα, εξαιτίας της «λευκής» απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας ανέφεραν μάλιστα ότι στο αίτημα αυτό είχε συμφωνήσει και η Οσασούνα, η οποία όμως πριν λίγο το διέψευσε, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν υπ’ όψη τους σχετικό επίσημο αίτημα και ότι δεν βλέπουν το λόγο να μετατεθεί το ματς.

Από την πλευρά της, εκπρόσωπος της ισπανικής ομοσπονδίας, δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερ άγνοια για τα περί αναβολής, λέγοντας μάλιστα ότι, σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα δεν εμφανιστεί στη σέντρα, της υπόθεσης θα επιληφθεί η πειθαρχική επιτροπή.

Πάντως, την τελική απόφαση για ενδεχόμενη μετάθεση του ματς θα πρέπει να ληφθεί από την επαγγελματική λίγκα της Ισπανίας, που είναι η διοργανώτρια αρχή της primera division.

Η Μπαρτσελόνα, που επρόκειτο να ταξιδέψει αεροπορικώς αυθημερόν στην Παμπλόνα, ξεκίνησε τελικά σιδηροδρομικώς να πάει στη Σαραγόσα κι από εκεί οδικώς στην πόλη της Βασκονίας και φαντάζει εξαιρετικά απίθανο να φτάσει εγκαίρως.

Απείλησαν με αποχή

Όπως έγινε γνωστό, η Σαραγόσα απείλησε με αποχή εάν ο αγώνας μεταφερόταν για την Κυριακή στις 18:00. Η διεξαγωγή ή όχι της αναμέτρησης μετατράπηκε σε σίριαλ τις τελευταίες ώρες, ενώ ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε ξεκαθαρίσει ότι, αν δεν επιτραπούν οι πτήσεις, δεν πρόκειται να ταξιδέψει με την ομάδα του μέχρι την Παμπλόνα με άλλο μέσο.

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα που πόσταρε ο Χουανφράν στον λογαριασμό του στο Twitter: «Είναι ντροπή αν τελικά δεν αγωνιστούμε», καθώς οι άνθρωποι του γηπέδου εργάζονταν πάνω από 8 ώρες την Παρασκευή προκειμένου να καθαρίσουν το χιόνι από το «Ρεϊνό ντε Ναβάρα».

Μάλιστα, αρκετοί αναφέρουν ότι από τη στιγμή που υπήρχε εναλλακτικός τρόπος μεταβίβασης της Μπαρτσελόνα στην Παμπλόνα και οι μπλαουγκράνα αρνήθηκαν να τον ακολουθήσουν, θα έπρεπε να χάσουν το ματς στα… χαρτιά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο