Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
H ΑΕΚ θέλει να κρατήσει Τζιμπούρ, απολογήθηκε ο Αραούχο

H ΑΕΚ θέλει να κρατήσει Τζιμπούρ, απολογήθηκε ο Αραούχο

Παρά τις τεταμένες σχέσεις του Ράφικ Τζιμπούρ με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη φημολογία πως η ΑΕΚ θα επιδιώξει συνάντηση με τους εκπροσώπους του Αλγερινού επιθετικού, προκειμένου να συζητήσουν την παραμονή του, αλλά και την επέκταση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια.

Παρά τις τεταμένες σχέσεις του Ράφικ Τζιμπούρ με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη φημολογία πως η ΑΕΚ θα επιδιώξει συνάντηση με τους εκπροσώπους του Αλγερινού επιθετικού, προκειμένου να συζητήσουν την παραμονή του, αλλά και την επέκταση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια.

Δημοσίευμα της αλγερινής εφημερίδας «Le Buteur» έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες, επικαλούμενο επαφή με άνθρωπο της «Ένωσης», ο οποίος αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει πρόταση από κάποια ομάδα για τον Τζιμπούρ, τονίζοντας παράλληλα ότι μέσα στις σκέψεις τους βρίσκεται η άμεση ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναφορικά με το μέλλον του αλγερινού, το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Ο Τζιμπούρ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του και δεν ξέρει σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου. Στην πραγματικότητα, όμως, ο Τζιμπούρ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2011 και φαίνεται πως τώρα είναι πιο κοντά στο να μείνει παρά στο να φύγει για άλλο σύλλογο. Μετά μάλιστα από ένα… φτωχό Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα, προτιμά να περιμένει λίγες ημέρες, ώστε να δει μετά πιο καθαρά, εάν θα συνεχίσει ή όχι την περιπέτειά του στην Αθήνα».

Στην συνέχεια, ο Αλγερινός δημοσιογράφος αναφέρει ότι είχε επαφή με ανθρώπους της «Ένωσης», οι οποίοι του είπαν ότι η ΑΕΚ επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα, ενώ σκέφτονται και την επέκταση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια.

«Ο Τζιμπούρ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2011 και δεν πρόκειται να λυθεί το συμβόλαιό του. Υπολογίζεται κανονικά για την επόμενη περίοδο. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση ούτε από την Ελλάδα ούτε από σύλλογο του εξωτερικού», φέρεται να δήλωσαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ενώ στην συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρει πως «ελπίζουν να πείσουν τον παίκτη να ανανεώσει το συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια, εφόσον εκείνος αποφασίσει να μείνει».

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και στις σχέσεις του Τζιμπούρ με τον Μπάγεβιτς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Η απορία όλων είναι, πώς θα ήθελε ο Τζιμπούρ να μείνει για άλλον ένα χρόνο στην ΑΕΚ και να συνεργαστεί με τον Μπάγεβιτς; Αυτό είναι ένα πραγματικά δύσκολο ερώτημα».

Τέλος, αναφέρονται και οι ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αλγερινού επιθετικού (Βόλφσμπουργκ, Αμβούργο, Στουτγάρδη, Τουλούζ, Λανς, Νανσύ), ωστόσο, αναφερόμενος στις μέτριες εμφανίσεις του Τζιμπούρ στο Μουντιάλ, ο Αλγερινός δημοσιογράφος σχολιάζει «Δεν συγκινούν τις ενδιαφερόμενες ομάδες ώστε να σπάσουν την τράπεζά τους και να τον αποκτήσουν».

Απολογήθηκε ο Αραούχο

Ο Κάρλος Αραούχο απολογήθηκε την Πέμπτη για την συμπεριφορά που επέδειξε, αποδίδοντας την αντίδρασή του στο οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα, με τον Σταύρο Αδαμίδη να του επισημαίνει ότι δεν πρόκειται να παραχωρηθεί ελεύθερος και για να φύγει θα πρέπει να φέρει κάποια πρόταση, ενώ δεν παρέλειψε να τον επιπλήξει για την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Πιθανότατα, ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα εισηγηθεί στο προσεχές ΔΣ της ΠΑΕ την επιβολή προστίμου στον Αραούχο, ύψους 9.000 ευρώ. Εκτός αυτού ο παίκτης τέθηκε υπό περιορισμό και μέχρι να έρθει κάποια πρόταση θα προπονείται στους Θρακομακεδόνες με τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ακολουθήσει την προετοιμασία της ΑΕΚ στο Ζέεφελντ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο