Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Το «Φάντασμα της Όπερας» επιστρέφει στο Κόνι Αϊλαντ
Την απόφασή του να ανεβάσει το σίκουελ του διάσημου και πολυβραβευμένου μιούζικαλ Το Φάντασμα της Όπερας ανακοίνωσε την Πέμπτη ο σερ Αντριου Λόιντ Βέμπερ. Θα έχει τίτλο Love never dies και θα κάνει πρεμιέρα στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου τον Μάρτιο του 2010.
Την απόφασή του να ανεβάσει το σίκουελ του διάσημου και πολυβραβευμένου μιούζικαλ Το Φάντασμα της Όπερας ανακοίνωσε την Πέμπτη ο σερ Αντριου Λόιντ Βέμπερ.
Το νέο έργο θα έχει τίτλο Love never dies και θα κάνει πρεμιέρα στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου τον Μάρτιο του 2010.
Η ιστορία θα διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη του 1907, με το Φάντασμα να «στοιχειώνει» αυτή τη φορά ένα πάρκο στο Κόνι Αϊλαντ.
Πρωταγωνιστές του μιούζικαλ θα είναι ο ιρανικής καταγωγής Καναδός ηθοποιός Ραμίν Καρίμλο και η πρωταγωνίστρια του Μπρόντγουεϊ Σιέρα Μπόγκες.
Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου τον Μάρτιο του 2010 και εν συνεχεία -τον Νοέμβριο- θα ανέβει στο Μπρόντγουεϊ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας