Πέμπτη 01 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Χείρα βοηθείας στους σεισμόπληκτους της Ιταλίας τείνει η Μαντόνα

Χείρα βοηθείας στους σεισμόπληκτους της Ιταλίας τείνει η Μαντόνα

Να ενισχύσει τις οικογένειες της κατεστραμμένης από τον Εγκέλαδο πόλης Λ Ακουϊλα, αποφάσισε η Μαντόνα, αποδεικνύοντας πως δεν έχει ξεχάσει τον τόπο καταγωγής των προγόνων της. Η διάσημη τραγουδίστρια θα προσφέρει 500.000 δολάρια για την ανακούφιση των σεισμόπληκτων.

43

Να ενισχύσει τις οικογένειες της κατεστραμμένης από τον Εγκέλαδο πόλης Λ Ακουϊλα, αποφάσισε η Μαντόνα, αποδεικνύοντας πως δεν έχει ξεχάσει τον τόπο καταγωγής των προγόνων της.

Σύμφωνα με τον Φερνάντο Καπάρσο, δήμαρχο της πόλης Πασέντρο, όπου γεννήθηκαν και έζησαν πρόγονοί της, η διάσημη τραγουδίστρια θα προσφέρει 500.000 δολάρια για την ανακούφιση των σεισμόπληκτων.

Όπως δήλωσε ο Καπάρσο στο Associated Press, «η Μαντόνα ήταν η μόνη που μπορούσε να μας βοηθήσει. Εκτός από εξαιρετική τραγουδίστρια, εκπληκτική ροκ σταρ και έξυπνη γυναίκα, απέδειξε ότι είναι και ένας σπουδαίος άνθρωπος».

Την απόφαση της Μαντόνα να ενισχύσει τους σεισμόπληκτους της επαρχίας Αμπρούζο επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας Λιζ Ρόζενμπεργκ, χωρίς όμως να αναφερθεί στο ακριβές ποσό που θα διατεθεί.

Ο φονικός σεισμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, ισοπεδώνοντας το κέντρο και τα γύρω χωριά της ιστορικής πόλης Λ Ακουϊλα, στο Αμπρούζο.

Οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 270, σε περίπου 1.000 ανέρχονται οι τραυματίες, ενώ σε πολλές χιλιάδες εκτιμώνται οι άστεγοι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 01 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο