Με όρεξη για δουλειά ξεκινά στο Μαρούσι ο Γλυνιαδάκης
Η άδεια του Ανδρέα Γλυνιαδάκη ολοκληρώθηκε και την Τετάρτη (3/9) ο διεθνής σέντερ θα μεταβεί στην Πορταριά, όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία του Αμαρουσίου. Παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα δεν του επέτρεψαν να ξεκουραστεί, ο Γλυνιαδάκης τόνισε πως «...έχω μεγάλη όρεξη για δουλειά».
Η άδεια του Ανδρέα Γλυνιαδάκη ολοκληρώθηκε και την Τετάρτη (3/9) ο διεθνής σέντερ θα μεταβεί στην Πορταριά, όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία του Αμαρουσίου. Παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα δεν του επέτρεψαν να ξεκουραστεί, ο Γλυνιαδάκης τόνισε πως «…έχω μεγάλη όρεξη για δουλειά».
Συγκεκριμένα ο έλληνας σέντερ τόνισε: «Περιμένω να μπω στην ομάδα με πολύ κέφι, γιατί θα συναντήσω παλιούς και νέους συμπαίκτες ώστε μαζί με τους προπονητές μας να ξεκινήσουμε μια νέα προσπάθεια.
»Ο βασικός στόχος μας είναι όχι μόνο να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί αλλά και να κάνουμε βήματα μπροστά. Τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Οι δυνατότητες αλλά και η φιλοδοξία δεν μας λείπουν».
Οσο για την εμπειρία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και την κούραση τόνισε: «Δεν νιώθω καθόλου κουρασμένος. Το αντίθετο. Είμαι γεμάτος, γιατί έζησα μια απίστευτη εμπειρία με τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
»Για μένα δεν ήταν μόνο μια επιβράβευση των προσπαθειών μου, αλλά κι ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω το ίδιο σκληρά και ακόμη σκληρότερα. Και το Μαρούσι προσφέρεται».
Την ώρα που ο διεθνής σέντερ ετοιμάζεται να ανέβει στο προπονητικό κέντρο της Πορταριάς, ο Χριστόφορος Στεφανίδης κατεβαίνει.
Ενα αιμάτωμα που δεν του επέτρεπε να παρακολουθήσει πλήρως το προπονητικό πρόγραμμα ανάγκασε το ιατρικό επιτελείο να τον στείλει για περαιτέρω εξετάσεις στην Αθήνα. Από τα αποτελέσματά τους θα κριθεί το διάστημα της αποχής του από τις προπονήσεις.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.