Το αδιαχώρητο στα σημεία πώλησης εισιτηρίων για τη συναυλία της Μαντόνα
Μεγάλες ουρές έχουν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί έξω από τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων για τη συναυλία της Μαντόνα στην Ελλάδα. Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει και εκατοντάδες άτομα αναζητούν ένα από τα μαγικά χαρτάκια, δίνοντας «μάχη»...
Μεγάλες ουρές έχουν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί έξω από τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων για τη συναυλία της Μαντόνα στην Ελλάδα. Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει και εκατοντάδες άτομα αναζητούν ένα από τα μαγικά χαρτάκια.
Περίπου 400 άτομα περίμεναν από τις 05:00 το πρωί στην Πανεπιστημίου έξω από τα εκδοτήρια της Ticket House για να προμηθευθούν τα εισιτήριά τους.
Στις 13:00 το μεσημέρι η ουρά για τα εκδοτήρια έφθανε τουλάχιστον έως τη συμβολή με την οδό Ιπποκράτους.
Στη στοά των εκδοτηρίων δίνεται «μάχη» με θαυμαστές της Μαντόνα να φθάνουν σε σημείο ακόμη και να χειροδικήσουν.
Δύσκολη είναι η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο, πιθανώς λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας.
Υπενθυμίζεται ότι οι θαυμαστές της Madonna μπορούν να σπεύσουν στα παρακάτω σημεία προπώλησης για να αποκτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο:
-Εκτάκτως και στο ΟΑΚΑ: Στην Πύλη Α, είσοδος από Σπύρου Λούη Από την Παρασκευή 27 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 4 Ιουλίου Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 10:30-18:30 Σάββατο: 10:30-16:00
Οι διοργανωτές προτείνουν στο να προτιμήσει τις πρώτες ημέρες της προπώλησης των εισιτηρίων το ΟΑΚΑ με δεδομένο ότι στο χώρο αυτό υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης.
-Στο TICKETPRO.GR για on line αγορές 24 ώρες το 24ωρο με πιστωτική κάρτα.
Είναι η πρώτη φορά που η διάσημη τραγουδίστρια έρχεται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της Sticky & Sweet Tourγια την προώθηση του νέου της, ενδέκατου, άλμπουμ Hard Candy, που ήδη είναι Νο1 σε πωλήσεις σε 27 χώρες.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.