Οι Ξένες νίκησαν τις Ελληνίδες στο 8ο All Star game
Η ομάδα των ξένων επιβλήθηκε της αντίστοιχης των Ελληνίδων με 72-53 στο 8ο All Star game γυναικών στο μπάσκετ. Τιμήθηκαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Ανδρέας Μιαούλης, και οι παλαίμαχες αθλήτριες Λίλα Χατζηορίδου και Σοφία Κλιγκοπούλου για την προσφορά τους στο χώρο του μπάσκετ.
Η ομάδα των ξένων επιβλήθηκε της αντίστοιχης των Ελληνίδων με 72-53 στο 8ο All Star game γυναικών στο μπάσκετ, που διεξήχθη στο Ζηρίνειο της Κηφισιάς, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία με την εκστρατεία Στόχου «Η μόδα καταπολεμά τον καρκίνο του στήθους» και την ΕΟΚ.
Πολυτιμότερη παίκτρια του αγώνα, αναδείχθηκε η Μπρουκ Ριβς του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ νικήτρια στο διαγωνισμό τριπόντων ήταν η Έριν Θορν του Πανιωνίου.
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ενώ μεταξύ των θεατών ήταν και δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Στο ημίχρονο του αγώνα τιμήθηκαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Ανδρέας Μιαούλης, και οι παλαίμαχες αθλήτριες Λίλα Χατζηορίδου και Σοφία Κλιγκοπούλου για την προσφορά τους στο χώρο του μπάσκετ.