Πέρασε από τον Λαιμό ο Εθνικός, μεγάλη… ανάσα πήρε η Χίος
Ο Εθνικός πέρασε από το κολυμβητήριο του Λαιμού, επικρατώντας με 9-5 της Βουλιαγμένης στη σημαντικότερη αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών. Ανετη η νίκη του Πανιωνίου στην Κέρκυρα με 15-9, που τον διατηρεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε η Χίος, επικρατώντας με 10-9 του ΠΑΟΚ.
Ο Εθνικός πέρασε από το κολυμβητήριο του Λαιμού, επικρατώντας με 9-5 της Βουλιαγμένης στη σημαντικότερη αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι και την έναρξη του τέταρτου οκταλέπτου (5-5), όμως οι Πειραιώτες με σερί 4-0 στο τελευταίο μέρος του αγώνα πήραν το σπουδαίο λεπτό.
Ανετη η νίκη του Πανιωνίου στην Κέρκυρα με 15-9, που τον διατηρεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε η Χίος, επικρατώντας με 10-9 του ΠΑΟΚ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.