Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν θα άρει την ταξιδιωτική οδηγία για το Τορόντο
Ο Καναδάς ενημερώθηκε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δεν θα άρει την ταξιδιωτική οδηγία που έχει εκδώσει για το Τορόντο σχετικά με την επιδημία του SARS, όπως ανακοίνωσε τη Μ.Παρασκευή εκπρόσωπος της διεθνούς οργάνωσης.
Ο Καναδάς ενημερώθηκε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δεν θα άρει την ταξιδιωτική οδηγία που έχει εκδώσει για το Τορόντο σχετικά με την επιδημία του SARS, όπως ανακοίνωσε τη Μ.Παρασκευή εκπρόσωπος της διεθνούς οργάνωσης.
Η εκπρόσωπος προσέθεσε ότι η επικεφφαλής του ΠΟΥ Γκρο Χάρλεμ Μπρούντλαν ενημέρωσε αργά χθες τηλεφωνικά την υπουργό υγείας του Καναδά Ανν Μακλέλαν σχετικά με την απόφαση του διεθνούς οργανισμού.
«Η γενική γραμματέας ενημέρωσε την υπουργό ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας, δεν θα υπάρξει ανάκληση των περιορισμών» δήλωσε η Κριστίν Μακνάμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Η καναδική κυβέρνηση εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για την απόφαση του ΠΟΥ και υποστηρίζει ότι η επιβολή ταξιδιωτικών περιορισμών στη μεγαλύτερη πόλη της χώρας είναι ενέργεια με πολιτικά κίνητρα, τονίζοντας ότι η επιδημία του SARS βρίσκεται υπό απόλυτο έλεγχο.
Από την επιδημία του ιού της άτυπης πνευμονίας έχουν χάσει τη ζωής τους 16 άτομα στην περιοχή του Τορόντο, το μόνο σημείο του κόσμου πέρα απο την Ασία που εκδηλώθηκαν κρούσματα της θανατηφόρας επιδημίας.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας