Η NASA δεν θα ανακοινώνει τις ώρες εκτόξευσης των διαστημοπλοίων
Η NASA ανακοίνωσε πως δεν θα δημοσιοποιύνται στο εξής οι ώρες εκτόξευσης των διαστημοπλοίων, καθώς φοβάται το ενδεχόμενο τρομοκρατικών επιθέσεων στις εγκαταστάσεις της. Θα εκδίδεται μόνο μία ανακοίνωση 24 ώρες πριν από την εκτόξευση.
Η NASA ανακοίνωσε πως δεν θα δημοσιοποιύνται στο εξής οι ώρες εκτόξευσης των διαστημοπλοίων, καθώς φοβάται το ενδεχόμενο τρομοκρατικών επιθέσεων στις εγκαταστάσεις της. Θα εκδίδεται μόνο μία ανακοίνωση 24 ώρες πριν από την εκτόξευση.
Πρόκειται για την πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία που η NASA υιοθετεί μια τέτοια απόφαση. Το νέο πρωτόκολλο εγκρίθηκε την περασμένη εβδομάδα από ανώτατους αξιωματούχους της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας, όπως μετέδωσε το BBC.
«Η NASA αποφάσισε να είναι εξαιρετικά προσεκτική στο εξής» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι, Μπρους Μπάκινγχαμ. Η NASA έλαβε την απόφαση αυτή για το φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων στις εγκαταστάσεις της.
«Αυτό που προσπαθούμε να επιτύχουμε είναι η αξιοπιστία της υπηρεσίας σε σχέση με το κοινό και τον Τύπο και επίσης, να συμμορφωθούμε με τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση» δήλωσε η Κάιλ Χέρινγκ, από το αρχηγείο της NASA στην Ουάσινγκτον.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας