Ζεστή και ασθησιακή αυτή η νύχτα που μένει…
Απών από το 41ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, σκηνοθέτης της ταινίας «Αυτή η νύχτα μένει», καθώς το μοντάζ του νέου του φιλμ τον κράτησε μακριά από τις εκδηλώσεις. Ωστόσο, την ταινία σχολίασε ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Βούγιας στη συνέντευξη Τύπου το Σάββατο σχετικά με το έργο του Έλληνα σκηνοθέτη, φαβορί για ένα από τα τρία πρώτα κρατικά βραβεία.
34
Απών από το 41ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, σκηνοθέτης της ταινίας «Αυτή η νύχτα μένει», καθώς το μοντάζ του νέου του φιλμ τον κράτησε μακριά από τις εκδηλώσεις. Ωστόσο, την ταινία σχολίασε ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Βούγιας στη συνέντευξη Τύπου το Σάββατο σχετικά με το έργο του Έλληνα σκηνοθέτη, φαβορί για ένα από τα τρία πρώτα κρατικά βραβεία.
«Επίκεντρο της ταινίας Αυτή η νύχτα μένει στο πρώτο μέρος είναι ένας έρωτας» επισήμανε ο κ. Βούγιας «ενώ το δεύτερο αποτελεί ένα οδοιπορικό στα επαρχιακά σκυλάδικα. Η επιστροφή των νεαρών σηματοδοτεί μία αλλαγή στους χαρακτήρες τους, μία διαφορετική θεώρηση της ζωής. Η νύχτα που μένει είναι ζεστή, αισθησιακή, με μάλλον απαισιόδοξη κατάληξη.»
Η ιστορία αφορά στον έρωτα της Στέλλας για τον Αντρέα. Η Στέλλα ονειρεύεται να κάνει καριέρα στο τραγούδι, αφήνει τους φίλους της και ξεκινά μία πορεία για να πιάσει το όνειρο, αλλά προσγειώνεται άσχημα στα «χαμαιτυπεία» χειρίστου είδους της εγκαταλειμμένης περιφέρειας. H απογείωση της ένωσης των δύο νέων συμπορεύεται με το πικρό συναίσθημα της προσγείωσης στην πραγματικότητα.
Μία ταινία με εξαιρετικές εικόνες και καταγραφές από τα σκυλάδικα της επαρχίας, χαρακτηριστικούς περιθωριακούς τύπους, μία θαυμάσια πρωταγωνίστρια, άξια για το βραβείο Α γυναικείου ρόλου, αλλά και με μεγάλες πιθανότητες για ένα από τα τρία πρώτα κρατικά βραβεία, που θα απονεμηθούν τη Δευτέρα το βράδυ.
Αποστολή: Σοφία Σταυριανίδου
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έκθεση Liberties: Σε κίνδυνο παραμένει η ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα
- Κραυγή αγωνίας των εργαζομένων για τα ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας μετά τη διπλή επίθεση σε ΕΦΚΑ και Εφετείο
- Ο Ολυμπιακός πρέπει να στείλει μήνυμα κυριαρχίας
- Βίντεο ντοκουμέντo του in με τις κινήσεις του 89χρονου πριν ανοίξει πυρ σε ΕΦΚΑ και Εφετείο
- Τι είπε ο Μίλαν Τόμιτς για τον Ερυθρό Αστέρα, τις μεταγραφές και τον Μίλερ-ΜακΙντάιρ
- Συνελήφθη στην Πάτρα ο 89χρονος που πυροβόλησε πέντε άτομα σε ΕΦΚΑ και Εφετείο – Ετοιμαζόταν να ταξιδέψει προς Ιταλία
- Δήμος Λαρισαίων: Εκτός αστικού ιστού το Τελωνείο
- Πέθανε ο Τόνι Γουίλσον, o άνθρωπος πίσω από το hit «You Sexy Thing»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442