Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο τρέιλερ και πληροφορίες για την 7η σεζόν «The Walking Dead»

Νέο τρέιλερ και πληροφορίες για την 7η σεζόν «The Walking Dead»

...

Μαντώ Σιώμου

Έχουν μείνει μόλις δύο εβδομάδες μέχρι την πρεμιέρα της έβδομης σεζόν της διάσημης σειράς, The Walking Dead, και η αγωνία κορυφώνεται με το AMC, κατά τη διάρκεια του Comic Con της Νέας Υόρκης, να αποκαλύπτει ένα ολοκαίνουργιο sneak peak και νέες πληροφορίες, από την επερχόμενη σεζόν.

Στο βίντεο, ρίχνουμε μια «κλεφτή ματιά» στον Νέγκαν, που μετά τον φόνο, έρχεται σε λεκτική αντιπαράθεση με τον Ρικ, ο οποίος οδηγείται… σε μια μυστηριώδης τιμωρία. Το θύμα φυσικά, παραμένει κρυφό, ακόμη και με το αίμα αλλά και τα σκορπισμένα μυαλά που βλέπουμε στην σκηνή.

Το «Τhe Wrap» επισημαίνει, ότι το αίμα στο δεξί μάγουλο του Ρικ, θα μπορούσε να προέλθει από οποιονδήποτε, από εκείνη την πλευρά, περιλαμβανομένου της Ροζίτα, της Μισόν, του Αβραάμ, της Μάγκι, του Ντάριλ ή του Γκλεν. Ενώ πιθανά θύματα είναι επίσης, η Σάσα, ο Κάρλ, ο Γιουτζίν και ο Άαρων που βρίσκονταν στην αριστερή πλευρά του Ρικ.

Στο Comic Con της Νέας Υόρκης, παρευρεθήκαν μέλη και συντελεστές της σειράς, συμπεριλαμβανομένων των Νόρμαν Ρίντους, Μελίσα ΜακΜπράιντ, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Στίβεν Γέουν, Λόρεν Κόχαν, Ντανάι Γκουρίρα, Σόνεκουα Μάρτιν-Γκριν, Λένι Τζέιμς, Μάικλ Κάντλιτζ, Αλάννα Μάστερσον, Γκρεγκ Νικοτέρο, Όστιν Νίκολς, Σεθ Τζίλλιαμ, Σκοτ Μ.Γκιμπλ και Γκέιλ Αν Χερντ, αποκαλύπτοντας νέες πληροφορίες για την επερχόμενη σεζόν, αλλά φυσικά χωρίς να δώσουν απάντηση για το αναμενόμενο θάνατο.

Η Ντανάι Γκουρίρα (Μισόν) δήλωσε πως ο Κυβερνήτης ήταν «μύγα» μπροστά στον Νέγκαν, ο οποίος είναι πιο έξυπνος και μεθοδικός, και «κάνει πλύση εγκεφάλου» δημιουργώντας ένα σύστημα κυριαρχίας σε σε ένα τελείως άλλο επίπεδο.

Ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν πάλι, υπερασπίστηκε τον χαρακτήρα του Νέγκαν, λέγοντας ότι «στην ουσία κάνει ότι και η άλλη ομάδα, απλά έχει ένα αγαπημένο ρόπαλο». Ακόμη πρόσθεσε ότι, «μπορεί να θεωρείται υπερόπτης, αλλά είδαμε τον Ρικ (Άντριου Λίνκολν) και την ομάδα του να γίνονται επίσης εξαιρετικά υπερόπτες. Ο Νέγκαν ήρθε για να τους δείξει πως πρέπει να αλλάξουν αυτή τους την στάση, ότι είναι λάθος».

Ο Σεθ Τζίλλιαμ, είπε πως ο Ρικ «βλέπει προοπτική στον πάτερ Γκάμπριελ», ο οποίος θα γίνει πιο ενεργός στη νέα σεζόν, ενώ η Αλάννα Μάστερσον ως Τάρα δεν θα αντιμετωπίσει εύκολα τον θάνατο της φίλης της Ντενίς (Μέριτ Γουίβερ), τον οποίο δεν γνωρίζει ακόμη.

Επιπλέον, η Μελίσα ΜακΜπράιντ είπε για τον χαρακτήρα της, Κάρολ, πως δεν έχει βρει ακόμη διαύγεια και θα συνεχίσει να βασανίζεται στη νέα σεζόν αφού «κάθε της βήμα την συντρίβει». Ψάχνει ακόμη να βρει ένα νόημα σε ότι κάνει, αλλά γίνονται τα τέρατα απ’τα οποία προσπαθούν να επιβιώσουν.

Από την άλλη ο Μόργκαν (Λένι Τζέιμς) θα αλλάξει ριζικά. Αφού προσπαθούσε μονίμως να μην σκοτώσει, αλλά στο τέλος της έκτης σεζόν, άδειασε ολόκληρο όπλο για να σώσει την Κάρολ. Μάλιστα ο ηθοποιός είπε για όσους ήθελαν ο Μόργκαν να γίνει δολοφόνος: «προσέξτε τι εύχεστε».

Σύμφωνα με τον Γκρεγκ Νικοτέρο πάντως, η πρεμιέρα δεν θα είναι η μόνη σοκαριστική στιγμή της σεζόν… «οι πιο απίστευτες στιγμές έρχονται όταν δεν τις περιμένεις».

Τα χειρότερα έρχονται λοιπόν μετά την σοκαριστική πρεμιέρα τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου στις 22:40 στο FOX.

Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε την ομάδα καταρρακωμένη, ενώ ζει κάτω από την καταπίεση του Νέγκαν. Ο οποίος, επιτυχώς, έχει τους επιζώντες υπό τις διαταγές του, αφού τους έπεισε να ζήσουν σύμφωνα με τους κανόνες του, με ένα θανάσιμο και φρικτό παράδειγμα του τι θα συμβεί εάν δε το κάνουν.

Ο έβδομος κύκλος του The Walking Dead, γνωρίζουμε ότι θα συμπεριλαμβάνει πλέον, τους Τζέφρι Ντιν Μόργκαν (Νέγκαν), Όστιν Αμέλιο (Ντουάιτ), Τομ Πέιν (Τζιζους) και Ζάντερ Μπέρκελεϊ (Γκρέγκορι), ενώ θα συμμετέχει επίσης ο Κάρι Πέιτον, ως Βασιλιάς Εζέκιελ, παρέα με την τίγρη του Σίβα. Σταθερά επιστρέφουν οι ηθοποιοί Άντριου Λίνκολν, Νόρμαν Ρίντους, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Στίβεν Γέουν, Λόρεν Κόχαν, Ντανάι Γκουρίρα, Τσάντλερ Ριγκς, Μάικλ Κάντλιτζ Σόνεκουα Μάρτιν-Γκριν, Κρίστιαν Σεράτος, Ρος Μάρκουαντ, Τζος ΜακΝτέρμιτ κ.α, παρέα με τους εκτελεστικούς παραγωγούς Σκοτ Μ.Γκίπλι. Ρόμπερτ Κίρκμαν, Γκέιλ Αν Χερντ, Γκρεγκ Νικοτέρο και Ντέιβιντ Αλπερτ.

Το κανάλι FOX προβάλλεται στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης. Όλα τα επεισόδια της σειράς θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

entertainment.in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024