Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πιο σοκαριστικές σκηνές του «The Walking Dead»

Οι πιο σοκαριστικές σκηνές του «The Walking Dead»

...

Μαντώ Σιώμου

(ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS)

Μετά από το δραματικό φινάλε της σειράς φαινόμενο του ΑΜC, The Walking Dead, όπου ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν ως Νέγκαν σκοτώνει έναν από τους πρωταγωνιστές, χωρίς να αποκαλύπτει ποιον. Και μέχρι την πρεμιέρα του 7ου κύκλου στις 23 Οκτωβρίου, θυμόμαστε τις πιο σοκαριστικές στιγμές της σειράς.

Το The Walking Dead, έχει αναγνωριστεί ως η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά στον κόσμο, απολαμβάνοντας τον υψηλότερο «Παγκόσμιο Μέσο Όρο Ζήτησης» (Global Average Demand Rating) σε μια παγκόσμια έρευνα στον τομέα της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας.

Η Σοφία «περπατητής» (2ος κύκλος, επεισόδιο 7)
Ένα μεγάλο μέρος της δεύτερης σεζόν δαπανάται στην αναζήτηση της αγνοούμενης κόρης της Κάρολ (Μελίσα ΜακΜπράιντ), Σοφία. Η οποία τελικά, αποδεικνύεται ότι όσο καιρό την αναζητούσαν ήταν κλειδωμένη στον αχυρώνα του Χέρσελ (Σκοτ Γουίλσον) ως ζόμπι.

Ο Σέιν ξαναζωντανεύει, χωρίς να δαγκωθεί (2ος κύκλος, επεισόδιο 12)
Όταν ο Καρλ (Τσάντλερ Ριγκς) πυροβολεί στο κεφάλι τον Σέιν (Τζον Μπέρνταλ) για να προστατέψει τον πατέρα του, όλοι οι τηλεθεατές σοκάρονται, καθώς συνειδητοποιούν ότι τελικά όλοι είναι μολυσμένοι με τον ιό, και μετατρέπονται σε ζόμπι με οποιοδήποτε τρόπο και αν πεθάνουν.

Ο πυροβολισμός του Άξελ (3ος κύκλος, επεισόδιο 10)
Ένας αγαπητός χαρακτήρας που σύστησε η σειρά, όταν εκτυλισσόταν στην φυλακή, ήταν αυτός του κατάδικου Άξελ. Καθώς αναπτυσσόταν η φιλία του με την Κάρολ πυροβολείται ξαφνικά στο κεφάλι.

Ο Καρλ σκοτώνει την Λόρι μετά την γέννα (3ος κύκλος, επεισόδιο 4)

Η Λόρι (Σάρα Γουέιν Κάλις) ετοιμάζεται να γεννήσει, την ίδια στιγμή που η φυλακή πολιορκείται από ζόμπι. Δυστυχώς, δεν τα καταφέρνει κατά την διαδικασία, με τον γιο της Καρλ να πρέπει να την πυροβολήσει στο κεφάλι.

Ο Kυβερνήτης αποκεφαλίζει τον Χέρσελ (4ος κύκλος, επεισόδιο 8)
Ο Kυβερνήτης (Ντέιβιντ Μόρισεϊ) επιστρέφει στη φυλακή, επιδεικνύοντας την δύναμη του, αφού έχει πιάσει αιχμαλώτους την Μισόν (Ντανάι Γκουρίρα) και τον Χέρσελ. Ο Ρικ (Άντριου Λίνκολν) προσπαθεί να τον λογικέψει, και να κάνουν μια συμφωνία αλλά ο Κυβερνήτης ξεκινάει πόλεμο, αποκεφαλίζοντας τον Χέρσελ.

«Κοίτα τα λουλούδια» (4ος κύκλος, επεισόδιο 14)
Σε αυτό το συγκλονιστικό επεισόδιο, η Κάρολ είναι αναγκασμένη να πάρει δραστικά μέτρα, όταν η νεαρή Λίζι δολοφονεί την μικρή της αδερφή Μίκα, με την πεποίθηση ότι θα ζήσουν μαζί ευτυχισμένοι ως ζόμπι. Η Κάρολ, αντιλαμβανόμενη το διεφθαρμένο μυαλό του νεαρού κοριτσιού, την σημαδεύει με όπλο, λέγοντάς της να «κοιτάζει τα λουλούδια» και τραβάει την σκανδάλη ξεσπώντας σε δάκρυα.

Ο Καρλ πυροβολείται στο μάτι (6ος κύκλος, επεισόδιο 9)
Tα ζόμπι έχουν κυριεύσει την Αλεξάνδρεια και ο Ρικ μαζί με τον Καρλ και την ομάδα του, προσπαθούν να ξεφύγουν απαρατήρητοι, όμως τα πράγματα παίρνουν πολύ άσχημη τροπή. Το μεγάλο σοκ έρχεται την στιγμή, που ακούμε τον Καρλ να φωνάζει «μπαμπά» ενώ στέκεται όρθιος με πυροβολημένο μάτι, λίγο πριν καταρρεύσει.

Η Μπεθ σκοτώνεται (5ος κύκλος, επεισόδιο 8)
Από τις πιο απρόσμενες και συγκινητικές σκηνές του Walking Dead, ήταν ο θάνατος της Μπεθ (Έμιλυ Κάινι). Αφού κατά την διάρκεια μιας ανταλλαγής ομήρων στο νοσοκομείο Grady, πυροβολείται κατά λάθος στο κεφάλι. Ενώ η αδερφή της Μάγκι (Λόρεν Κόχαν) μόλις έχει φθάσει απέξω.

*To Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα στο FOX, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου. Το κανάλι FOX προβάλλεται στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

entertainment.in.gr

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024