Παλαιό Φάληρο: Γνώριμος των Αρχών ο επιχειρηματίας που συνελήφθη με δύο όπλα, γεμιστήρες και σουγιά
Ο άνδρας συνελήφθη από το Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, όπου και κρατείται.
Συνελήφθη 56χρονος επιχειρηματίας κατά τη διάρκεια ελέγχου από την ΕΛ.ΑΣ. στο Παλαιό Φάληρο.
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (13/01), όταν ο 56χρονος εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του δύο πιστόλια, τρεις σφαίρες, έναν γεμιστήρα, έναν πτυσσόμενο σουγιά, ενώ το δίπλωμα οδήγησης του ήταν πλαστό.
Ο άνδρας συνελήφθη από το Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, όπου και κρατείται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς είναι επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης.
Γνώριμος των Αρχών με πλούσιο «βιογραφικό»
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές. Η πρώτη μάλιστα επαφή του με τις Αρχές ξεκινά αρκετά χρόνια πίσω, το 1997. Τότε σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και απόπειρα εκβίασης καθώς φέρεται να απαίτησε με όπλο την εξόφληση επιταγών. Έναν χρόνο αργότερα, το 1998 συνελήφθη για παράβαση υγειονομικών διατάξεων.
Ακολούθως:
- Το 2001 συνελήφθη για ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία.
- Το 2003 συμμετείχε με άλλους σε υπόθεση απόπειρας εκβίασης για οικονομικές διαφορές.
- Το 2005 τσακώθηκε στον δρόμο και απείλησε άλλο άτομο με πιστόλι.
- Το 2009 παραβίαση υγειονομικών διατάξεων σε κατάστημα.
- Το 2013 συνελήφθη για φοροδιαφυγή, παραβάσεις ΚΟΚ και περί όπλων (βρέθηκαν φυσίγγια σε έρευνα στην οικία του)
- Το 2014 συνελήφθη για αντίσταση, απείθεια και ψευδή ανωμοτί κατάθεση: Δήλωσε ψευδή στοιχεία σε έλεγχο και κρύφτηκε στο κατάστημα.
- Το 2015 εμπλοκή σε υπόθεση πλαστογραφίας.
- Το 2018 συνελήφθη για φοροδιαφυγή και πολεοδομικές παραβάσεις.
- Το 2024 εισήλθε σε οικία προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ και αφαίρεσε κοσμήματα από ηλικιωμένη.
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)








































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442