ΗΠΑ: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων λόγω των κακών καιρικών συνθηκών
Οι ΗΠΑ πλήττονται από κακοκαιρία - Προβλήματα σε αεροδρόμια
Καθυστερήσεις ή ακυρώσεις χιλιάδων πτήσεων καταγράφονται σήμερα στις ΗΠΑ, εν μέσω της αυξημένης κίνησης λόγω της εορταστικής περιόδου, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει πολλές περιοχές, σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο παρακολούθησης της εναέριας κυκλοφορίας FlightAware και τη μετεωρολογική υπηρεσία NWS.
«Σφοδρές χιονοπτώσεις» αναμένονται στην περιοχή της Νέας Υόρκης αργά το βράδυ της Παρασκευής και μέχρι το πρωί του Σαββάτου, καθώς και στα Βραχώδη Όρη. Χιονόνερο και χαλάζι προβλέπεται ότι θα πέσει στη ζώνη των Μεγάλων Λιμνών.
«Αποφύγετε εάν είναι δυνατόν την οδήγηση και προτιμήστε τα μέσα μαζικής μεταφοράς», προέτρεψε ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς
Ο «ατμοσφαιρικός ποταμός», το καιρικό φαινόμενο που συνοδεύεται από καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στην Καλιφόρνια «θα εξασθενήσει προς το τέλος της ημέρας», προβλέπει εξάλλου η NWS.
Χιλιάδες πτήσεις ακυρώθηκαν στις ΗΠΑ
Συνολικά, ακυρώθηκαν 1.364 πτήσεις και 4.267 κατέγραφαν καθυστερήσεις μέχρι τις 20.30 (ώρα Ελλάδας). Περισσότερο επηρεάστηκαν τα αεροδρόμια στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο.
Στη Νέα Υόρκη και στη γειτονική Πολιτεία του Νιου Τζέρσι αναμένονται έως και 20 εκατοστά χιονιού κατά τόπους και οι αρχές κάλεσαν τους κατοίκους «να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους». Όλοι οι Νεοϋορκέζοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι. Αποφύγετε εάν είναι δυνατόν την οδήγηση και προτιμήστε τα μέσα μαζικής μεταφοράς», προέτρεψε ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς.
Δείτε σχετική ανάρτηση:
An absolute mess working into the Northeast today… freezing rain and icing in Pennsylvania, with snow – some significant – in New York, New Jersey and Connecticut.
Timing: pic.twitter.com/Y16MdgwWvh
— MyRadar Weather (@MyRadarWX) December 26, 2025
- Ανατροπή: Burnout δεν παθαίνουν (μόνο) όσοι δουλεύουν περισσότερο
- Έρχονται «ραβασάκια» για τα ανασφάλιστα οχήματα – Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ
- Ισραηλινό πλήγμα σε ξενοδοχείο στη Βηρυτό – «Συμβάντα» σε δυο πλοία κοντά σε ΗΑΕ και Ομάν
- Συνταγή: Νηστίσιμο κέικ με κακάο και πορτοκάλι
- Φάρμακα παχυσαρκίας και μετά το πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης
- Το Ισραήλ βομβάρδισε ξενοδοχείο σε προάστιο της Βηρυτού
- Νεκρή 11χρονη από θραύσματα στο Κουβέιτ
- Οι τροφές που κάνουν καλό στη μνήμη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/elen-laureano-aG4jfiaRm7E-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442