Έπειτα από δύο και πλέον ώρες, αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στη γραμμή 3 του Μετρό.
Όπως ανέφερε η ΣΤΑΣΥ, το πρόβλημα σχετιζόταν με την ηλεκτροδότηση τόσο των σταθμών, όσο και της γραμμής στο τμήμα Χολαργός – Δουκίσσης Πλακεντίας.
Για το λόγο αυτό, τα δρομολόγια κινούνταν στο τμήμα Δημοτικό Θέατρο – Εθνική Άμυνα.
Ωστόσο, λίγο μετά τις 19:30 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Γραμμή 3 του Μετρό και η κίνηση των συρμών διεξάγεται και πάλι σε ολόκληρη τη γραμμή, από το Δημοτικό Θέατρο – Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.
«Ζητάμε συγνώμη από το επιβατικό μας κοινό για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που προκλήθηκε» ανέφερε η ΣΤΑΣΥ.
Πρόβλημα σε μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ
Σύμφωνα με πηγές του ΔΕΔΔΗΕ, το πρόβλημα στη γραμμή 3 του Μετρό προκλήθηκε από βλάβη σε μετασχηματιστή στο Μαρούσι, περίπου στις 17:30.
Εκτός ηλεκτροδότησης βρέθηκαν γραμμές και σε άλλες περιοχές, όπως για παράδειγμα έμεινε εκτός ρεύματος και μεγάλο εμπορικό κέντρο στην περιοχή του Αμαρουσίου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας