Ο ΠΑΟΚ περνάει σε μία νέα εποχή, καθώς ο Αριστοτέλης Μυστακίδης είναι οριστικά ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, μετά τη συμφωνία μεταβίβασης της πλειοψηφίας των μετοχών στον ίδιο.
Μετά από συνεχείς διαπραγματεύσεις με την προηγούμενη διοίκηση, οι υπογραφές έπεσαν και ο Έλληνας επιχειρηματίας θα κατέχει το 60.8% των μετοχών της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, το οποίο ανήκε στους τρεις μεγαλομετόχους της ομάδας, Θανάση Χατζόπουλο, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και Ηλία Βιολίδη.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ περνάει σε νέα εποχή και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση
Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για να ξεκινήσει η νέα εποχή στον σύλλογο, η οποία αναμένεται εντός της ημέρας.
Παράλληλα, αναμένεται η ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ, το οποίο θα καθοριστεί στην έκτακτη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου, για να ξεκινήσει η νέα εποχή του μπασκετικού ΠΑΟΚ.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η Αταλάντα ήταν καταιγιστική και με γκολ των Σκαμάκα, Σουλεμανά και Πάσαλιτς συνέτριψε τη Γιουβέντους με 3-0 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «4» του ιταλικού Κυπέλλου.
Αν και η Χάποελ του Δημήτρη Ιτούδη προηγήθηκε ακόμη και με 16 πόντους διαφορά, Βαλένθια έκανε την ανατροπή στο Τελ Αβίβ, επικρατώντας στην παράταση με 104-99, για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.