Η Ελλάδα ετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θέλει να ολοκληρώσει την πορεία της με άλλη μία νίκη, μετά το 3-2 επί της Σκωτίας, στο οποίο είχε ως πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Καρέτσα.
Ο 17χρονος σκόραρε μετά από ασίστ του Τεττέη για να κάνει το 2-0, ενώ λίγο νωρίτερα έκανε ένα μεγάλο λάθος, το οποίο παραλίγο να οδηγήσει στην ισοφάριση των Σκωτσέζων, ωστόσο ο ίδιος απέτρεψε το γκολ, σταματώντας δύο φορές τον Άνταμς.
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πανηγύρισε έντονα την ενέργειά του, και η UEFA τον αποθέωσε μέσω βίντεο στα social media, κάνοντας το σχόλιο: «Ο Καρέτσας δουλεύει σκληρά για την ομάδα του».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σε επαναφορά του χρωμοσομικού ελέγχου προχώρησε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Άντζελες το 2028, αποκλείοντας έτσι τις τρανς αθλήτριες από τις γυναικείες κατηγορίες.
Ο Κασεμίρο δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τον προσέγγισε ήδη για την Ίντερ Μαϊάμι με σκοπό να τον κάνει συμπαίκτη με τον Λιονέλ Μέσι.