Γκολάρες τις Εθνικής με Τζόλη και Καρέτσα, δοκάρι ο Κουλιεράκης (vids)
Η Εθνική ομάδα προηγήθηκε 3-0 πριν η Σκωτία μειώσει ξανά στο ένα γκολ τη διαφορά στη συνέχεια, με τους Καρέτσα και Τζόλη να πετυχαίνουν πανέμορφα τέρματα. Δοκάρι ενδιάμεσα ο Κουλιεράκης.
Η Εθνική ομάδα προηγήθηκε 1-0 στο πρώτο ημίχρονο του ματς με την Σκωτία για την 5η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2026. Στο δεύτερο ημίχρονο, η γαλανόλευκη βγήκε ξανά με το πόδι στο γκάζι και με δύο πανέμορφα γκολ προηγήθηκε με 3-0, ενώ είχε και δοκάρι.
Στο 57′ ο Τεττέη πραγματοποίησε έξοχη ενέργεια και σέρβιρε το γκολ στον Καρέτσα που δεν αστόχησε, ενώ στο 61′ ο Κουλιεράκης με κεφαλιά τράνταξε το δοκάρι της Σκωτίας. Στο ίδιο λεπτό, μεγάλη ευκαιρία είχε και ο Τεττέη με έξοχη προσπάθεια, όμως ο Γκόρντον απέκρουσε. Τελικά, ένα δίλεπτο αργότερα, στο 63′ ήρθε το τρίτο γκολ της Εθνικής με τρομερό σουτ του Τζόλη.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.