Τρεις ευκαιρίες σε ένα πεντάλεπτο η Εθνική, δοκάρι η Σκωτία (vids)
Σε τρεις περιπτώσεις η Εθνική ομάδα άγγιξε το 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με την Σκωτία, ενώ και αυτή με τη σειρά της είχε δοκάρι με τον ΜακΤόμινεϊ λίγο πριν το τέλος.
Η Εθνική μας ομάδα προηγείται με 1-0 της Σκωτίας στο Καραϊσκάκη, στο -αδιάφορο για τη γαλανόλευκη- ματς της 5ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.
Από το 7ο λεπτό, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προηγείται στο σκορ με 1-0 χάρη στο γκολ του Μπακασέτα, ενώ στη συνέχεια θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πετύχει τουλάχιστον άλλο ένα, σε τρεις περιπτώσεις.
Αρχικά, στο 27ο λεπτό ο Γκόρντον απέκρουσε κεφαλιά του Ρέτσου σε κόρνερ και λίγο μετά ο Τζόλης από κοντά δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε. Στο 32′ ο Παυλίδης εκτέλεσε μετά από σέντρα του Τζόλη με τη μπάλα να περνά λίγο έξω.
Στο φινάλε του ημιχρόνου πάντως οι αντίπαλοι ανέβασαν ρυθμούς και πίεσαν, έχοντας σαν μεγαλύτερη δική τους φάση το δοκάρι του ΜακΤόμινεϊ στο 45+1′.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.