Τρεις ευκαιρίες σε ένα πεντάλεπτο η Εθνική, δοκάρι η Σκωτία (vids)
Σε τρεις περιπτώσεις η Εθνική ομάδα άγγιξε το 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με την Σκωτία, ενώ και αυτή με τη σειρά της είχε δοκάρι με τον ΜακΤόμινεϊ λίγο πριν το τέλος.
Η Εθνική μας ομάδα προηγείται με 1-0 της Σκωτίας στο Καραϊσκάκη, στο -αδιάφορο για τη γαλανόλευκη- ματς της 5ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.
Από το 7ο λεπτό, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προηγείται στο σκορ με 1-0 χάρη στο γκολ του Μπακασέτα, ενώ στη συνέχεια θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πετύχει τουλάχιστον άλλο ένα, σε τρεις περιπτώσεις.
Αρχικά, στο 27ο λεπτό ο Γκόρντον απέκρουσε κεφαλιά του Ρέτσου σε κόρνερ και λίγο μετά ο Τζόλης από κοντά δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε. Στο 32′ ο Παυλίδης εκτέλεσε μετά από σέντρα του Τζόλη με τη μπάλα να περνά λίγο έξω.
Στο φινάλε του ημιχρόνου πάντως οι αντίπαλοι ανέβασαν ρυθμούς και πίεσαν, έχοντας σαν μεγαλύτερη δική τους φάση το δοκάρι του ΜακΤόμινεϊ στο 45+1′.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
LIVE: Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση Αναντολού Έφες – Ολυμπιακός για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.
Ο προπονητής της Σενεγάλης Πάπε Τιαό, ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του να αποχωρήσει μαζί με την ομάδα του από το γήπεδο στον τελικό του Κόπα Άφρικα, εξηγώντας όμως ότι το έκανε γιατί αισθάνθηκε αδικία.