Μαρούσι – ΑΕΚ 82-103: Επιβλητική η «Ένωση» με τριπλέτα «φωτιά» (vid)
Με τους Μπάρτλεϊ να πετυχαίνει 28 πόντους και τους Γκρέι - Σίλβα από 25 έκαστος, η ΑΕΚ πέρασε από το Μαρούσι με το επιβλητικό 103-82, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.
Μετά από δύο σερί ήττες η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες! Η Ένωση επικράτησε με 103-82 στην έδρα του Αμαρουσίου για την 7η αγωνιστική της GBL και ανέβηκε στο 5-2 ενώ οι γηπεδούχοι, που έχουν ματς λιγότερο, έπεσαν στο 2-4.
Όλα τα λεφτά για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα ήταν η τριάδα των Μπάρτλεϊ, Γκρέι και Σίλβα που έβαλαν συνολικά 78 πόντους! Στους 28 σταμάτησε ο πρώτος, που είχε και 7 ασίστ, ενώ από 25 πόντους είχαν οι άλλοι δύο. Για το Μαρούσι ξεχώρισε ο Σάλας με 21 πόντους και 6 ριμπάουντ ενώ ο πρώην «κιτρινόμαυρος» Μέικον είχε 11 πόντους με 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ.
Το ματς ήταν κλειστό στα πρώτα λεπτά, αλλά το τρίποντο του Μπάρτλεϊ στο 8′ έφερε την ΑΕΚ για πρώτη φορά στο +6 (20-26), αλλά το Μαρούσι δεν άφηνε την Ένωση να ξεφύγει (28-29, 12′). Με καλάθι του Χαραλαμπόπουλου στο 16′ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ξανά με +6 (34-40), αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με δύο τρίποντα από Καλαϊτζάκη και Ρέινολντς (40-40, 17′).
Παρόλα αυτά η ΑΕΚ πήγε στο ημίχρονο με +5 (43-48′) το οποίο έγινε για πρώτη φορά +9 (43-52) με καλάθι του Σίλβα στο 22′. Στο 25′ ο Τουλιάτος έφερε ξανά το ματς στον πόντο, αλλά και πάλι η Ένωση διατήρησε το πάνω χέρι στο τέλος της τρίτης περιόδου (71-77, 30′).
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Σάλας μείωσε σε 76-77 με τρίποντο στο 32′, αλλά κάπου εκεί η Ένωση πάτησε… γκάζι και τελείωσε το παιχνίδι. Το 80-85 στο 35′ έγινε 80-101 στο 39′ με 16-0 των «κιτρινόμαυρων» που πήραν τη νίκη με 103-82.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
LIVE: Ολυμπιακός – Μπρέσια. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μπρέσια για τη 2η αγωνιστική των ομίλων της προημιτελικής φάσης του Champions League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Στην τελική του ευθεία μπαίνει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Betsson για ΠΑΟΚ και ΟΦΗ, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στρέφεται στα εισιτήρια που θα διαθέσουν οι δύο ομάδες.
Θετικά νέα για τη χιλιοταλαιπωρημένη φέτος Μονακό, καθώς ο Νίκολα Μίροτιτς επιστρέφει στις προπονήσεις. Τι ισχύει σχετικά με τη συμμετοχή του στον αγώνα των Μονεγάσκων με τον Παναθηναϊκό (27/3, 21:15)
«Οι καλύτεροι της λίγκας»! Οι Βέλγοι αποθεώνουν τους δύο Έλληνες Καρέτσα και Τζόλη που αγωνίζεται σε Γκενκ και Κλαμπ Μπριζ αντίστοιχα, κάνοντας τη διαφορά.