Για τις 3 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Super Cup ανάμεσα στον νταμπλούχο Ολυμπιακό και τον φιναλίστ του Κυπέλλου, ΟΦΗ. Εντός της Τρίτης (7/10), μάλιστα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αναμένεται να επικυρώσει την έδρα του αγώνα. Αυτή θα είναι το Παγκρήτιο, στο Ηράκλειο, με απαραίτητη προϋπόθεση να είναι κατάλληλο το γήπεδο για τη διεξαγωγή του ματς.
Απορρίφθηκε το ΟΑΚΑ
Για έδρα του τελικού είχε εξεταστεί και το ΟΑΚΑ, ωστόσο αυτό απορρίφθηκε λόγω έργων που δεν θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο.
Να σημειωθεί πως, ο θεσμός του Super Cup επιστρέφει μετά το 2007, όταν τότε το είχαν κατακτήσει οι Πειραιώτες, απέναντι στην Κυπελλούχο της περασμένης σεζόν, Λάρισας (1-0).
Υπενθυμίζεται ότι στις 17 του περασμένου Μαΐου, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει 2-0 του ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.