Ο Ολυμπιακός, στην πρεμιέρα του στη φετινή Stoiximan GBL, έχει τον Φρανκ Νιλικίνα στην 12άδα του, στο ντεμπούτο του με την φανέλα των Πειραιωτών.
Μάλιστα, ο Γάλλος γκαρντ πέτυχε και τους πρώτους πόντους με τα ερυθρόλευκα, στα τελευταία δευτερόλεπτα της πρώτης περιόδου, λίγο μετά την είσοδό του στο παρκέ.
Συνολικά στην πρώτη περίοδο ο Νιλικίνα πέτυχε 6 πόντους και είχε και μια ασίστ σε μια πολύ καλή παρουσία.
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Πλζεν, με τις δύο ελληνικές ομάδες να στοχεύουν μόνο στη νίκη, στα ματς της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.
Την επιστροφή του στις νίκες και την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας θα ψάξει το βράδυ της Πέμπτης (11/12, 21:30) ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο.
Το πρόβλημα της διαιτησίας δεν είναι τα βίντεο του Λανουά αλλά τα λάθη που γίνονται υπέρ συγκεκριμένων ομάδων, λάθη που έχουν αλλοιώσει και τη βαθμολογία