Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα σε αστικό λεωφορείο στη Γλυφάδα με έναν τραυματία.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ένας αλλοδαπός μέσα στο λεωφορείο που εκτελούσε τη γραμμή 122 κατέβασε ή επιχείρησε να κατεβάσει το παντελόνι του μπροστά σε ανήλικες.
Τον έσπρωξε επιβάτης
Τότε ένας από τους επιβάτες φαίνεται να τον έσπρωξε για να τον αποτρέψει με συνέπεια ο άνδρας να πέσει και να χτυπήσει στο κεφάλι.
Ο οδηγός ακινητοποίησε το λεωφορείο στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Αύρας στο ρεύμα προς Βούλα.
Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία όπου εντοπίστηκε ο φερόμενος δράστης με τραύμα στο κεφάλι και άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.
Υπό κράτηση ο δράστης
Ωστόσο από το σημείο είχαν αποχωρήσει οι άλλοι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο.
Ο οδηγός του λεωφορείου που κάλεσε την Αστυνομία περιέγραψε τι συνέβη και σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είναι υπό κράτηση.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας