Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη Λεμεσού στην «OPAP Arena» (21:00), με στόχο την πρόκριση στα play off του Conference League.
Ο Μάρκο Νίκολιτς πραγματοποίησε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με αυτό του 2-2 της Κύπρου, με τον Πενράις να αγωνίζεται για πρώτη φορά ως βασικός, παίρνοντας τη θέση του Πήλιου στο αριστερό άκρο της άμυνας, και τον Πινέδα να αντικαθιστά τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στη μεσαία γραμμή.
Αναλυτικά, η 11αδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας, Πενράις, Μάνταλος, Πινέδα, Περέιρα, Μαρίν, Ζίνι, Πιερό
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.