Ο δανεισμός του Αζεντίν Ουναΐ από τη Μαρσέιγ στονΠαναθηναϊκόέχει λήξει, ο Μαροκινός (θεωρητικά τουλάχιστον), έχει επιστρέψει στην ομάδα της Μασσαλίας, όμως οι καλές του εμφανίσεις την περσινή σεζόν, κάνουν τους πράσινους να κρατούν «ζεστές» τις ελπίδες ο 25χρονος μέσος να φορέσει και πάλι τα πράσινα.
Μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν ως δανεικός στον Παναθηναϊκό, ο Αζεντίν Ουναΐ επέστρεψε στη Μαρσέιγ, όπου προς το παρόν παραμένει στον… πάγο.
Η γαλλική ιστοσελίδα footmercato υποστηρίζει το «τριφύλλι» εξακολουθεί να προσπαθεί να αποκτήσει τον Ουναΐ και μάλιστα αποκαλύπτουν οτι τις προσεχείς ημέρες αναμένεται πρόταση Μαροκινό επιτελικό μέσο τις επόμενες μέρες.
Την ίδια ώρα το εν λόγω ρεπορτάζ προσθέτει ότι αυτή η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να ανοίξει νέο κύκλο «δίαυλο επικοινωνίας» με τη Μαρσέιγ, οφείλεται στην πώληση του Βαγιαννίδη στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τα 15 εκατομμύρια ευρώ που καρπώθηκε η ομάδα του Ρουί Βιτόρια, συνεπώς οτι διαθέτει πλέον μεγαλύτερη οικονομική άνεση…
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ. Παρακολουθήστε live στις 19:15 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.
Με την παραδοσιακή του εμφάνιση θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τη Λεβερκούζεν στο Καραϊσκάκη, στο κρίσιμο ματς της 7ης αγωνιστικής του Champions League.
Ο Λανουά και οι συνεργάτες του στην ΚΕΔ παραπέμπουν σε λογική Ποντίου Πιλάτου. Βλέπουν το πρόβλημα αλλά δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους ούτε προσπαθούν να βελτιώσουν τη διαιτησία