Ανείπωτη θλίψη επικρατεί στην κοινωνία της Λευκάδας, όπου ένας πατέρας μετέφερε το πέντε μηνών βρέφος του χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο.
Το αγοράκι, που μέχρι και την προηγούμενη ημέρα έπαιζε ανέμελα με τα αδερφάκια του, υπέστη αιφνίδιο συμβάν και, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, δεν κατάφερε να επανέλθει στη ζωή.
Το περιστατικό βύθισε στο πένθος όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας