Ο Κεμ Μπιρτς ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Φενέρμπαχτσε για έναν ακόμη χρόνο.
Ο Κανάδος σέντερ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την φανέλα του συλλόγου το 2024 και «έκλεισε» την σεζόν με άκρως επιτυχημένο τρόπο αφού η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κατέκτησε το triple crown, με αποκορύφωμα την στέψη της EuroLeague.
H δημοσίευση της Φενέρμπαχτσε
Khem Birch 1 yıl daha Fenerbahçe Beko’da! 💛💙✍️#YellowLegacy
Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Μπιρτς έπαιξε σε 36 παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, μετρώντας 3.5 πόντους και 3.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 32χρονος ψηλός είναι ένας εξαιρετικά πολύπειρος παίκτης, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχει αγωνιστεί και στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, την σεζόν 2016-2017.
Οι «κιτρινόμαυροι» έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Βόλο και ο Μισεουί.
Η αποστολή του ΟΦΗ επέστρεψε στη βάση της και οι οπαδοί της ομάδας την αποθέωσαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.