Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε πάρκο στα Άνω Πατήσια κοντά στην στάση του ΗΣΑΠ με αποτέλεσμα τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού να έχουν προσωρινά τροποποιηθεί.
Η φωτιά καίει σε ξερά χόρτα και ήδη στο σημείο έχουν σπεύσει τέσσερα οχήματα με 10 πυροσβέστες.
Η φωτιά εκδηλώθηκε στο πάρκο στο τέρμα της οδού Ορφανίδου ακριβώς δίπλα στις γραμμές του Ηλεκτρικού.
Όπως επισημαίνεται τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ σταμάτησαν για προληπτικούς λόγους και δεν υπάρχει ανησυχία για την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων.
Ωστόσο λόγω της διακοπής των δρομολογίων υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό εν μέσω καύσωνα.
Οι συρμοί του ηλεκτρικού αποβιβάζουν τους επιβάτες στο σταθμό Ν. Ιωνίας.
Ένας τεράστιος όγκος επιβατών πρέπει να μετακινηθεί με τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές, που έτσι και αλλιώς είναι ελάχιστες και μη τακτικές.
Η κυκλοφορία των συρμών αποκαταστάθηκε μια ώρα αργότερα και πλέον τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά σε όλη τη Γραμμή 1 Κηφισιά – Πειραιάς
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας