Grand Prix Σίλβερστοουν: Εντός έδρας νίκη για τον Νόρις (pic)
Ο Λάντο Νόρις πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του στο Grand Prix του Σίλβερστοουν - Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Οσκαρ Πιάστρι και στην τρίτη θέση ο Νίκο Χούλκενμπεργκ.
Σε θρίαμβο της McLaren και προσωπικά του Λάντο Νόρις εξελίχθηκε το σημερινό Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας, o 12ος φετινός αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1, που έγινε στην πίστα του Σίλβερστόουν.
Ο Λάντο Νόρις πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του στη φετινή σεζόν, αλλά την πρώτη μπροστά στο φίλαθλο κοινό της χώρας του, γνωρίζοντας στο τέλος την αποθέωση από 500 χιλιάδες φιλάθλους (!), αφού έγινε μόλις ο 13ος Βρετανός οδηγός που κερδίζει το φημισμένο Grand Prix.
Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο δεύτερος οδηγός της McLaren, Οσκαρ Πιάστρι, κάνοντας ξανά το 1-2, ενώ στην τρίτη θέση ήταν ο Νίκο Χούλκενμπεργκ της Sauber, που ανέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο βάθρο των νικητών, ενώ η ομάδα του για πρώτη φορά μετά το 2012!
Η κούρσα στο Σίλβερστοουν ήταν από τους πιο εντυπωσιακούς της φετινής σεζόν (και όχι μόνο), λόγω της βροχής, που δοκίμασε την ανθεκτικότητα των μονοθεσίων, αλλά και τις ικανότητες των οδηγών, καθώς δεν μπόρεσαν όλοι να ολοκληρώσουν την κούρσα, μετά από συνεχείς τετ α ακέ και προσκρούσεις, σε μια άκρως ολισθηρή πίστα.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».