Φωτιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (2/7) σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Αχλιά Λασιθίου της Κρήτης.
Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 36 πυροσβέστες, με 12 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 3ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε. και 2 ελικόπτερα.
Λίγο πριν τις 17.00 εστάλη μήνυμα από το 112 σε όσους βρίσκονται στην Αγία Φωτιά, Αχλιά, Γαλήνη και Φέρμα, προκειμένου να απομακρυνθούν προς Ιεράπετρα.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».