Αυτό που άπαντες περίμεναν να συμβεί από μέρα σε μέρα, έγινε σήμερα (22/6) το απόγευμα με τον Κέβιν Ντουράντ να παίρνει την πολυπόθητη ανταλλαγή που ήθελε εδώ και αρκετό καιρό, έχοντας συζητήσει μάλιστα και με τους Φοίνιξ Σανς.
Ο Αμερικανός σταρ του NBA είχε καθίσει στο τραπέζι με τους «ήλιους» και ήταν διατεθειμένος να μπει στο πακέτο μιας ανταλλαγής που θα άφηνε τόσο εκείνον ικανοποιημένο, αλλά θα ισχυροποιούσε και τους Σανς.
Δείτε την ανάρτηση του Σαράνια:
BREAKING: The Phoenix Suns are trading two-time NBA Finals MVP Kevin Durant to the Houston Rockets for Jalen Green, Dillon Brooks, the No. 10 pick in the 2025 draft and five second-round picks, sources tell ESPN. pic.twitter.com/EwrbA2ES9O
Αυτό συνέβη τελικά, καθώς σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια η πρώτη μεγάλη ανταλλαγή του καλοκαιριού είναι γεγονός. Η ομάδα του Φοίνιξ έστειλε τον Κέβιν Ντουράντ στο Χιούστον, για να πάρει από τους Ρόκετς τον γκαρντ Τζέιλεν Γκριν, τον φόργουορντ Ντίλον Μπρουκς, το νούμερο 10 στο NBA Draft 2025 και πέντε επιλογές δεύτερων γύρων σε μελλοντικά draft.
Φυσικά αυτό το deal ισχυροποιεί αρκετά τους Σανς και δεν μοιάζει να είναι ιδανικό για τις «ρουκέτες» του Χιούστον που δίνουν αρκετά και δεν παίρνουν αρκετά πράγματα πίσω, καθώς ο Αμερικανός σταρ είναι σε προχωρημένη μπασκετική ηλικία, όμως πάντα έχει μεγάλη αξία και ποιότητα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.