Τραγωδία στην Κρήτη – Νεκρός οδηγός μηχανής έξω από παιδική χαρά μετά από τροχαίο
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Μοίρες Ηρακλείου με τον θάνατο 47χρονου πατέρα σε ένα ακόμα τροχαίο δυστύχημα
Ένας 47χρονος άντρας έπεσε νεκρός σήμερα στην άσφαλτο, σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης στις Μοίρες Ηρακλείου.
Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός αγοριού, οδηγούσε τη μηχανή του χωρίς να φοράει προστατευτικό κράνος.
Τραγικές εικόνες
Η μηχανή του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην οδό Λαμπράκη, στο κέντρο των Μοιρών. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο κέντρο υγείας Μοιρών.
Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης o Παναγιώτης, κάτοικος Καπαριανών έχασε τη ζωή του σε μια σφοδρή σύγκρουση που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:15, σε κομβικό σημείο των Μοιρών, κοντά στο Ηρώο και πίσω από την παιδική χαρά.
Ο 47χρονος κινούνταν με μοτοσυκλέτα, όταν συγκρούστηκε με ασημί αυτοκίνητο μάρκας Opel, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες που διερευνά η Τροχαία.

Η δύναμη της πρόσκρουσης ήταν τέτοια που η μηχανή εγκλωβίστηκε κάτω από το αυτοκίνητο. Ο άτυχος οδηγός δεν φορούσε κράνος, γεγονός που αποδείχθηκε μοιραίο, καθώς έχασε τη ζωή του ακαριαία, χωρίς να προλάβει να του παρασχεθεί καμία βοήθεια.
Το σημείο θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνο, καθώς στο παρελθόν έχουν σημειωθεί δεκάδες τροχαία ατυχήματα.
Από την αρχή του έτους έως σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους στους δρόμους της Κρήτης 9 άνθρωποι, ενώ πέρυσι το ίδιο διάστημα οι νεκροί ήταν 21.
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)


























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442