Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού το πρωί της Δευτέρας, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.
Το τροχαίο έγινε κάτω από άγνωστες συνθήκες ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα στο ρεύμα ανόδου της Λεωφόρο Συγγρού, κοντά στο ύψος του Αγίου Σώστη.
Εξαιτίας του τροχαίου, παρατηρείται αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας προκειμένου να προχωρήσουν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθώς οι δύο από τις τρεις λωρίδες είναι κλειστές και υπάρχει δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).