Βρούτσης: «Δόθηκαν διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια και το ευ αγωνίζεσθαι από τους ιδιοκτήτες»
Ο Γιάννης Βρούτσης μίλησε για τα όσα προέκυψαν από τις συναντήσεις του με Αγγελόπουλους και Γιαννακόπουλο.
Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, συναντήθηκε κατά σειρά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και με τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, καταλήγοντας πως το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά.
Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησής του με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Γιάννης Βρούτσης αναφέρθηκε στα όσα ειπώθηκαν και μεταξύ άλλων τόνισε πως «Δόθηκαν διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια και το ευ αγωνίζεσθαι».
Όσα είπε ο Γιάννης Βρούτσης μετά τις συναντήσεις:
«Ευχαριστούμε θερμά τις διοικήσεις των δύο ιστορικών ομάδων και προσωπικά τους ιδιοκτήτες για τη θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα.
Προτεραιότητα είναι η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος σε ασφαλές κλίμα. Περάσαμε τον κάβο. Δόθηκαν διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια και το ευ αγωνίζεσθαι. Και οι δύο πλευρές εγγυώνται την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων».
- ΑΟ Θύρας – Πανιώνιος Betsson 1-3: Οι «κυανέρυθρες» σήκωσαν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους (vids)
- Μουκουντί: «Είναι σημαντική η νίκη, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο κόντρα στην ΑΕΛ»
- Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο Μαρμούς «έστειλε» τους «Πολίτες» στους «8» του FA Cup
- Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-1: «Διπλό» τίτλου για τη «Μπάρτσα» με οδηγό τον Γιαμάλ
- Σάκκαρη – Τάγκερ 2-0: Άνετη πρόκριση για τη Μαρία στους «32» του Indian Wells
- Γιαντράν – Παναθηναϊκός 4-5 πεν. (22-22 κ.δ): Στους «8» του Euro Cup το «τριφύλλι»!
- Καλαμάτα: Η αποθέωση για την άνοδο στη Super League άρχισε από τα… Μεγάρα! (vid+pics)
- Νέα πρωτιά ο Καραλής στη Ρουέν και… παραλίγο νέο ρεκόρ!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/raul-escobar-xP2-OoPaz6k-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442