«Ξεκουμπίσου, χαμένε!» Τι είπε η Μπριζίτ Μακρόν στον Εμανουέλ μετά το «χαστούκι»
Εδώ και ώρες, ο κόσμος παρακολουθεί το βίντεο που έγινε viral: η Μπριζίτ Μακρόν φαίνεται να «χαστουκίζει» τον Εμανουέλ πριν αποβιβαστούν από το αεροπλάνο στο Ανόι. Ήταν πραγματικά απλώς ένα «αστείο»;
Η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ, εξαπέλυσε μια σφοδρή επίθεση τεσσάρων λέξεων εναντίον του Γάλλου Προέδρου λίγα δευτερόλεπτα μετά το περιστατικό στο οποίο φαίνεται να του σπρώχνει το πρόσωπο, σύμφωνα με έναν ειδικό στην ανάγνωση χειλιών.
Η αμήχανη στιγμή ήταν «μια σπάνια απρόσεκτη ανταλλαγή που υποδηλώνει βαθύτερες εντάσεις μεταξύ του ζευγαριού», λέει.
Η ακανθώδης συζήτηση
Το σοκαριστικό βίντεο, που εμφανίστηκε την Δευτέρα, δείχνει το ζευγάρι να ετοιμάζεται να αποβιβαστεί από το αεροπλάνο με το οποίο ταξίδευαν, μετά την προσγείωσή του στο Βιετνάμ, στην αρχή της περιοδείας τους στη Νοτιοανατολική Ασία.
Η εφημερίδα Express ανέθεσε στην LipReader Analysis να εξετάσει το βίντεο και ο ειδικός δήλωσε:
«Καθώς ανοίγει η πόρτα του αεροσκάφους, ο Πρόεδρος Μακρόν φαίνεται να γυρίζει προς τη Μπριζίτ. Σε μια απροσδόκητη στιγμή, αυτή τον σπρώχνει στο πρόσωπο.
Συνειδητοποιώντας ότι η πόρτα είναι ήδη ανοιχτή και ότι το προσωπικό είναι μάρτυρας της σκηνής, ο Εμανουέλ φαίνεται άβολα και σηκώνει γρήγορα το χέρι του με ένα εξαναγκασμένο «Γεια».
Μια γυναίκα μέλος του προσωπικού «τραντάζεται ορατά, περνώντας το χέρι της στα μαλλιά της με αμηχανία» πριν κατεβεί γρήγορα τα σκαλιά.
Ο αναλυτής πρόσθεσε:
«Ο Εμανουέλ πλησιάζει στη συνέχεια τη Μπριζίτ πριν συνέλθει και περάσει στην άλλη πλευρά.
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, της κάνει νόημα να τον ακολουθήσει με το «Πάμε».
Ευχαριστεί τον πιλότο και χαιρετά τις κάμερες, προσπαθώντας να αποκαταστήσει την εικόνα του μπροστά στο κοινό.
«Αλλά στην κορυφή της σκάλας, η ατμόσφαιρα γίνεται και πάλι παγωμένη. Της προσφέρει το χέρι του, αλλά εκείνη το αγνοεί και κρατιέται από το κιγκλίδωμα. Καθώς περνάει, φαίνεται να μουρμουρίζει και, σύμφωνα με την ανάγνωση των χειλιών, να λέει «Dégage, espèce de loser», που μεταφράζεται στα ελληνικά ως «Ξεκουμπίσου, χαμένε».
Ο Μακρόν φαίνεται στη συνέχεια να λέει «Essayons, s’il te plaît», που μεταφράζεται στα ελληνικά ως: «Ας προσπαθήσουμε, σε παρακαλώ;»
Αυτή απαντά απότομα: «Όχι».
Ο αναγνώστης χειλιών συνέχισε: «Η τελική έκφραση του προσώπου του και η φράση που διαβάζεται στα χείλη «Je vois», που μεταφράζεται στα αγγλικά ως «Καταλαβαίνω», τα λέει όλα.
- Ο Αντετοκούνμπο απάντησε στα σενάρια για το μέλλον του με μια απίθανη ατάκα (vid)
- Εργατικό δυστύχημα στην Ελασσόνα: 59χρονος σκοτώθηκε πέφτοντας από ύψος 20 μέτρων
- Μπάμπης Κλάρας: Το μεγάλο Μνημείο για τον Άρη
- H low budget περιπλάνηση του Κέβιν Σπέισι συνεχίζεται – Από την Κύπρο στην Ιταλία και επιστροφή στην τηλεόραση
- Το βάθος της κρίσης
- Χανιά: Συναγερμός για κρούσμα μηνιγγίτιδας σε λύκειο – Στο νοσοκομείο 17χρονη μαθήτρια
- «Βράζουν» για τη διαιτησία του ΑΕΚ – Κραϊόβα οι Ρουμάνοι: «Αστείες αποφάσεις» (pic)
- Αυξάνονται τα ληξιπρόθεσμα χρέη στην Εφορία: Πόσα και…γιατί χρωστούν οι Έλληνες;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 19.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/hessamoddin-jafari-Rjs0QP4wL9E-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442