Ο Γκρεκ Πόποβιτς αποσύρθηκε από την προπονητική την Παρασκευή (2/5), έπειτα από 29 χρόνια στους πάγκους ως πρώτος τεχνικός των Σαν Αντόνιο Σπερς. O Aμερικανός με σέρβικες ρίζες ολοκλήρωσε τη θητεία του και αναμένεται να αναλάβει διοικητικά καθήκοντα στην ομάδα της καρδιάς του.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα ευχαρίστησε τον προπονητή του για την αφοσίωση που έδειξε και την κουλτούρα που είχε φτιάξει στον «μαγικό» κόσμο, ενώ έγραψε ότι είναι τιμή του που ήταν μέλος των 29 ετών του Πόποβιτς στους πάγκους.
Δείτε τη δημοσίευση με την οποία ο «Wemby» ευχαρίστησε τον Πόποβιτς
29 years.
Coach, thank you for your wisdom, for your leadership, for the culture you created…
But most importantly for being a great and inspiring person.
It was an honor to be a part of those 29 years🙏🏽 Wishing you the best on your new chapter.
Αναλυτικά το μήνυμα του Γουεμπανιάμα στον Πόποβιτς
«29 χρόνια. Κόουτς, σε ευχαριστώ για τη γνώση σου, την ηγετικότητά σου, για την κουλτούρα που έφτιαξες. Πάνω από όλα όμως για το ότι είσαι ένας σπουδαίους άνθρωπος που εμπνέει.
Ήταν τιμή μου να είμαι μέλος αυτών των 29 ετών. Σου εύχομαι τα καλύτερα στο νέο σου κεφάλαιο».
Τα πάντα έκανε ο Μπάμπης Κωστούλας στο 2-0 της Μπράιτον επί της Μπέρνλι, «γεμίζοντας» τη στατιστική του στο πρώτο ματς που φόρεσε φανέλα βασικού στην Premier League.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε ένα ακόμη χατ τρικ συνεχίζοντας της μοναδικές παραστάσεις του με τη φανέλα της Μπενφίκα και ο πορτογαλικός Τύπος έχει... ξεμείνει από αποθεωτικά σχόλια για τον Έλληνα επιθετικό.
Τρία ματς περιλαμβάνει το «μενού» της Κυριακής που ολοκληρώνει την 13η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με το σημαντικότερο να διεξάγεται στο Αλεξάνδρειο όπου ο Άρης Betsson υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός.